Ersan Parlatan'ın Kulübü TSV Steinbach Haiger Samsunspor'un Açıklamasını Yalanladı

Akın Ungan
03.06.2022 - 18:35 | Son Güncellenme: 03.06.2022 - 19:06

Samsunspor Ersan Parlatan'la prensipte anlaştığını duyurmuştu. Parlatan'ın kulübü TSV Steinbach Haiger bu duruma şaşırdıklarını ve hoca ile yola devam edeceklerini açıkladı.

Ersan Parlatan'ın Kulübü TSV Steinbach Haiger Samsunspor'un Açıklamasını Yalanladı

AJANSSPOR HABER

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, teknik direktör arayışlarına Ersan Parlatan ile prensipte anlaştıklarını duyurarak, son vermişti. Fakat Kırmızı-Beyazlı kulüp, Parlatan'ın çalıştırdığı TSV Steinbach Haiger takımı ile bir krizin içine girdi.

Samsunspor, Ersan Parlatan'ı, "Kulübümüz, teknik direktörlük konusunda Ersan Parlatan ile yaptığı görüşmeler sonucu prensip anlaşmasına varmıştır. Atakaş Hatayspor, Göztepe A.Ş. ve son olarak İttifak Holding Konyaspor'da İlhan Palut'un yardımcılığını yapan Ersan Parlatan'ın ekibinde 1 İtalyan Yardımcı Antrenör, 1 İtalyan Kondisyoner ve 1 Alman Kaleci Antrenörü de yer alacaktır." ifadeleri ile açıklamıştı.

TSV Steinbach Haiger'den açıklama

Almanya 4. Lig'de mücadele eden TSV Steinbach Haiger'den ise bir açıklama geldi. Kulüp, Samsunspor'un yaptığı açıklamadan haberlerinin olmadığını ve Ersan Parlatan'ın sözleşmesinin devam ettiğini vurguladı.

"Türk kulübünün basın açıklaması bizi şaşırttı"

Almanlar'ın yaptığı açıklamada, "Türk kulübünün basın açıklaması bizi şaşırttı. Samsunspor'daki sorumlularla aramızdaki fikirler o kadar farklıydı ki, bir değişiklik olmayacağı nispeten hızlı bir şekilde ortaya çıktı." ifadeleri yer aldı.

"Ne kadar iyi bir koçumuz olduğunu gösteriyor"

TSV yönetim kurulu sözcüsü Roland Kring ise, "Gelen bir istek bize ne kadar iyi bir koçumuz olduğunu gösteriyor." şeklinde konuştu.

Ersan Parlatan: "Önümüzdeki sezon için tam planlamaya dönüyoruz"

Alman kulübün açıklamasında Ersan Parlatan'ın da sözleri yer aldı. Parlatan, "Samsunspor'un talebini yoğun bir şekilde ele almam kulübün büyüklüğünden kaynaklanıyor ama bunun Steinbach'ta kendimi rahat hissetmemle hiçbir ilgisi yok Önümüzdeki sezon için de büyük hedeflerimiz var. Bunu başarabilmek için şimdi tam planlamaya dönüyoruz. Bunu dört gözle bekliyorum" dedi.

İlgini Çekebilir
Samsunspor, Ersan Parlatan'la prensipte anlaştı
Habere Git

Ersan Parlatan kimdir?

1 Ağustos 1977 tarihinde dünyaya gelen Ersan Parlatan, antrenörlük kariyerine 2008/09 sezonunda Berlin AK 07'de yardımcı antrenör olarak başladı. 1 sezon sonra aynı takımda teknik direktör olan Ersan Parlatan, BFC Viktoria 89, Altlüdersdorf, Berliner AK, TSG Neustrelitz, Göztepe, Konyaspor ve TSV Steinbach takımlarında çalıştı.

Senin için hazırladığımız haberler