Samsunspor’da imzalar başlıyor!

Orhan Gülek
24.05.2024 - 10:53 | Son Güncellenme: 24.05.2024 - 10:58

Uzun yıllar sonra döndüğü Süper Lig’de kalmayı garantileyen Samsunspor’da iç transfer çalışmaları başladı. Sözleşmesi biten 5 futbolcuyla sözleşme yenilemek için görüşmelere başlayan Karadeniz ekibi, kiralık olarak gelen Taylan Antalyalı ve Muhammed Gümüşkaya ile yollarını ayıracak.

Samsunspor’da imzalar başlıyor!

Koray GEÇGEL - AJANSSPOR

Samsunspor, uzun yıllar sonra döndüğü Süper Lig’de kümede kalma başarısını gösterirken, şimdi gelecek sezon hazırlıklarına başladı. Kadrosunda bulunan 7 futbolcuyla sözleşme süresini tamamlayan Karadeniz ekibi, ilk olarak iç transferde kollarını sıvadı.

5 isimle yola devam

Kırmızı-Beyazlılarda kiralık olarak takıma dahil olan Taylan Antalyalı, Muhammed Gümüşkaya ile birlikte kaptan Osman Çelik, Zeki Yavru, Alim Öztürk, Moryke Fofana ve Jakub Szumski’nin sözleşmeleri tamamlanıyor. Kiralık olarak takıma gelen Taylan Antalyalı ve Muhammed Gümüşkaya ile yollarını ayıracak Karadeniz temsilcisi diğer 5 isimle sözleşme uzatma görüşmelerine sezonun tamamlanmasının ardından başlayacak.

Kaptan yuvada kalıyor

Sözleşmesini tamamlayan tüm futbolcularıyla yola devam etmeyi planlayan Samsunspor’da takım kaptanı Osman Çelik’in imzada öncülük yapması bekleniyor. Zeki Yavru ile birlikte ilk imzaları atması beklenen Osman Çelik’in ardından Alim Öztürk, Moryke Fofana ve Jakub Szumski’nin de takımda kalmaya sıcak baktığı gelen haberler arasında yer aldı.

İlgini Çekebilir
Antalyaspor'da Alex de Souza'nın ilk transferi Fenerbahçe'den! Sürpriz isim...
Habere Git

Taylan Antalyalı için Eyüp iddiası

Bonservisi Galatasaray’da olan Taylan Antalyalı, Sarı-Kırmızılara geri dönecek. Sarı-Kırmızılılarla 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan deneyimli futbolcunun Süper Lig’in yeni ekiplerinden Eyüpspor’a kiralanabileceği iddialar arasında yer alıyor. Samsunspor’da kiralık olarak forma giyen Muhammed Gümüşkaya da KVC Westerlo’ya geri dönecek.

Senin için hazırladığımız haberler