Samsunspor’da kadroya alınmadı! Yollar ayrılıyor…

18.08.2024 - 22:51 | Son Güncellenme: 18.08.2024 - 22:52

Süper Lig’in ikinci haftasında Gaziantep FK’ye konuk olan Flavien Tait, maç kadrosuna alınmazken, nedeni belli oldu. Karadeniz ekibinin yüksek maliyeti sebebiyle Fransız futbolcuyla yollarını ayırmayı planlıyor.

Samsunspor’da kadroya alınmadı! Yollar ayrılıyor…

KORAY GEÇGEL – AJANSSPOR

Süper Lig’in 2’nci haftasında Gaziantep FK’ye konuk olan Samsunspor’da herhangi bir sakatlığı bulunmayan Flavien Tait, maç kadrosuna alınmazken, bunun nedeni belli oldu. Fransız futbolcuyla yolların ayrılmak istendiği öğrenildi.


Yüksek maliyeti bulunuyor

Geçen sezonun başında Fransız ekibi Rennes’den transfer edilen 31 yaşındaki orta saha, yeni sezon kadrosunda düşünülmüyor. Karadeniz ekibinin, Tait’in yüksek maliyeti sebebiyle böyle bir karar aldığı belirtildi.

31 maça çıktı

Geçtiğimiz sezon başında bonservis bedeli ödenmeden transfer edilen Tait, Süper Lig’de 28 maça çıktı. Türkiye Kupası’nda da 3 maça çıkan deneyimli futbolcu, Karadeniz ekibi adına toplamda 3 asist yaparak skor katkısı verdi.

İlk hafta da kadroya alınmadı

Samsunspor’un ilk hafta maçında da deneyimli futbolcu şans bulamadı. Beşiktaş’a kaybedilen mücadelenin kadrosunda yer almayan Tait, bu sezon hiç süre alamadı.

Senin için hazırladığımız haberler