Samsunspor, Fernando Boldrin İle Yollarını Ayırdığını Açıkladı

Ali Bozkurt
22.12.2022 - 00:09 | Son Güncellenme: 22.12.2022 - 00:29

Spor Toto 1. Lig'de ikinci sırada yer alan Samsunspor, Trabzonspor maçında hemen sonra Fernando Boldrin ile yollarını ayırdığını açıkladı. Detaylar...

Samsunspor, Fernando Boldrin İle Yollarını Ayırdığını Açıkladı

AJANSSPOR HABER

TFF 1. Lig'de mücadele eden ve Ziraat Türkiye Kupası'nda Trabzonspor'a 3-0 mağlup olarak 5. turda kupaya veda eden Samsunspor, Bordo-Mavililerle oynadığı maçtan hemen sonra  Fernando Boldrin ile yollar ayrıldığını açıkladı. Detaylar...

Resmi açıklama geldi

Kırmızı-beyazlı ekip, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile, “Futbolcumuz Fernando Boldrin ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Kulübümüze yaptığı katkılardan dolayı Fernando Boldrin’e teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz” ifadeleri kullanıldı.

3 gole katkı sağladı

33 yaşındaki Fernando Boldrin, bu sezon Samsunspor formasıyla 8 karşılaşmada görev aldı. Tecürbeli oyuncu oynadığı maçların hepsinde ilk 11’de çıkmış ve 3 asist yapma başarısı göstermişti.

İlgini Çekebilir
Fırtına, derbi öncesi gövde gösterisi yaptı!
Habere Git

Kadro dışı kalmıştı

Sezon başında Çaykur Rizespor'dan bedelsiz olarak transfer edilen ernando Boldrin ile Samsunspor karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı. Karadeniz temsilcisinde uzun süredir Aryvdas Novikovas ile birlikte kadro dışı bırakılan Boldrin, bir süredir takımdan ayrı olarak çalışmasını sürdürüyordu.

Süper Lig ekiplerinde forma giydi

Samsunspor'un yollarını ayırdığını açıkladığı 33 yaşındaki orta saha oyuncusu Fernando Boldrin, daha önce Süper Lig ekipleri Kayserispor ile Çaykur Rizespor'da forma giymişti. Çaykur Rizespor'un 1. Lig'e düşmesinden sonra ise Samsunspor'a transfer olmuştu.

İlgini Çekebilir
Samsun maçına damga vurdu! 19'luk yetenek Fırtına gibi başladı
Habere Git

Süper Lig'de 41 gole katkı sağladı

Çaykur Rizespor ve Kayserispor formasıyla Süper Lig'de 138 karşılaşmada görev alan  Fernando Boldrin, 20 gol atma başarısı gösterdi. Tecrübeli orta saha oyuncusu bu maçlarda ise 21 asist yaptı. Brezilya asıllı Portekizli oyuncu, Süper Lig'de toplam 41 gole katkı sağlamayı başardı.

Kariyerinde 84 gole katkı verdi

33 yaşındaki orta saha oyuncusu Fernando Boldrin, futbol kariyerinde bugüne kadar 84 gole katkı sağlamayı başardı. Tecrübeli oyuncu 283 karşılaşmada forma giyerken 44 gol atma başarısı gösterdi ve 40 asist yaptı. Boldrin, toplam 21.385 dakika sahada kaldı.  On numara olarak oynadığı 147 karşılaşmada 24 gol 23 asist yaparken Sağ kanat olarak oynadığı 50 karşılaşmada  6 gol attı ve  12 asist yapma başarısı gösterdi.

Orta alanın her yerinde oynadı

33 yaşındaki futbolcu orta sahanın tüm bölgelerinde görev aldı. Bu zamana kadar oynadığı Merkez orta saha olarak görev aldığı 43 maçta 8 gol atarken 5 asist yapma başarısı gösterdi. Boldrin, sol kanat pozisyonunda ise 10 maçta forma giydi ve 2 gol atmayı başardı. Orta saha sol bölgesinde 5 maça çıkan tecrübeli oyuncu gol ve asist katkısı sağlayamadı. Santrafor  olarak ise 3 maçta görev aldı ve 1 asist yaptı. Ayrıca orta saha sağ  olarak 2 maçta 1 gol atarken önlibero olarak oynadığı 1 maçta gol ve asist katkısı veremedi.

Senin için hazırladığımız haberler