Samsunspor’da şok! Belçikalı forvet Benito Raman kampa gelmedi

Özgür Koç
26.07.2024 - 15:16 | Son Güncellenme: 26.07.2024 - 15:19

Transfer yasağını aşamayan Samsunspor’a bir şok da Benito Raman’dan geldi. Belçikalı futbolcu, ikinci etap kamp çalışmaları için Karadeniz ekibinin kampına katılmadı.

Samsunspor’da şok! Belçikalı forvet Benito Raman kampa gelmedi

Koray GEÇGEL - AJANSSPOR

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor’da sorunlar devam ediyor. Başkan Yüksel Yıldırım’ın transfer yasağını aşamayacaklarını açıklamasının ardından bir şok da mevcut kadrodan geldi. Yeni sezon hazırlıklarına Kayseri’de devam eden Karadeniz ekibinde bir futbolcu, çalışmalara katılmadı.

İzinden sonra dönmedi

Yeni sezon öncesi son kamp çalışmasını Kayseri’de yapan Kırmızı-Beyazlılarda Benito Raman kafileye halen katılmadı. 3 günlük iznin ardından Kayseri’de çalışmalarına Pazar gününden itibaren devam eden Karadeniz ekibinde Belçikalı futbolcu, kampa katılmadı.

11 maçta gol atamadı

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Anderlecht’ten transfer edilen 29 yaşındaki futbolcu, 11 maça çıktı. 435 dakika oyunda kalan Belçikalı sadece 1 asist yaparak skor katkısı verdi.

8 futbolcuyla yollar ayrıldı

Transfer yasağı bulunan Samsunspor’da bugüne kadar 8 futbolcuyla yollar ayrıldı. Karadeniz ekibinde kaptan Osman Çelik’in yanı sıra Ahmet Sağat, Moryke Fofana, Alim Öztürk, Jakub Szumski, Barış Alıcı, Melih Altıkulaç ve Ali Ülgen takımdan ayrılan isimler oldu.

Senin için hazırladığımız haberler