"Samsunspor'dan ayrıldım"

22.07.2020 - 16:24 | Son Güncellenme: 22.07.2020 - 17:16

Samsunspor'la şampiyonluk yaşayan tecrübeli orta saha oyuncusu Ramazan Çevik, Radyospor'da Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı. Samsunspor'dan ayrıldı mı? Başka bir takıma mı transfer olacak? Real Madrid'in file bekçisi Thibaut Courtois ile şampiyonluktan sonra ne konuştu?

"Samsunspor'la anlaşamadım"

Samsunspor'dan ayrıldığını belirten Ramazan Çevik, "Samsunspor elbet bir gün Süper Lig'e çıkacaktır. Fortuna Sittard'da da forma giydim. Fortuna Sittard'ın iyi bir kulüp olduğunu düşünüyorum. Genç oyunculara şans veriyorlar. Acun Ilıcalı için iyi bir yatırım fırsatı. Samsunspor'la olan sözleşmem sona erdi. 1 aydır boştayım. Samsunspor'la görüştüm ancak anlaşamadım. Bu işleri tamamen menajerime bıraktım. Teklifleri bekliyorum. Bazı teklifler geldi ancak paylaşmasam daha iyi olur. Eruğrul Sağlam, benim kalmamı istiyordu ancak anlaşamadık. Ben artık gelen teklifleri değerlendireceğim. Samsunspor'da devam etmeyeceğim. Sadece hoca tarafından istendiğim için kalmak istemedim. Kulüp tarafından sıcak bir yaklaşım görmedim" şeklinde konuştu.

"Thibaut Courtois'i kutladım"

Real Madrid'in file bekçisi Thibaut Courtois'in yakın arkadaşı olan Belçika doğumlu Ramazan Çevik, "Thibaut Courtois'i şampiyonluktan dolayı kutladım. Şampiyonluktan sonra ona mesaj attım. Önemli bir puan farkına rağmen şampiyon oldular. İspanyol medyası onunla alay etmişti ancak şampiyon oldular" diyerek sözlerini tamamladı.

Senin için hazırladığımız haberler