Yüksel Yıldırım: 4 attığımızda "Arkayı Fenerleyelim" diyorlardı

14.10.2024 - 00:35 | Son Güncellenme: 14.10.2024 - 08:40

Spor haberleri... Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Süper Lig'in 9. haftasında karşılaşacakları Fenerbahçe mücadelesi öncesinde flaş açıklamalarda bulundu.

Yüksel Yıldırım: 4 attığımızda "Arkayı Fenerleyelim" diyorlardı

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'in 9. haftasında evinde Fenerbahçe'yi ağırlayacak olan Samsunspor'da Başkan Yüksel Yıldırım, mücadele öncesinde Beyaz TV'ye çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

"Buraya şansla gelmediğimizi göstermek istiyoruz"

Açıklamalarda bulunan Yüksel Yıldırım: "Türkiye'nin büyük takımlarından biri olan Fenerbahçe'ya karşı oynayacağız. Bizim bulunduğumuz konumdan dolayı maçın çokça Türkiye'nin ilgi odağına oturacağını düşünüyoruz. İster istemez de tabii Fenerbahçe konumunu yukarı çekmek için 3 puan parolasıyla çıkacaktır. Samsunspor'un da buraya şansa gelmediğini, planlı, başarılı bir çalışmanın sonucu geldiğini göstermek istiyoruz.

Samsun, dört gözle bu maçı bekliyor

Beşiktaş maçından çok daha iyi oynamak istiyoruz. Beşiktaş maçında 3 kere geldiler, 2 gol oldu. Biz pozisyonları değerlendiremedik. Sezonun ilk maçıydı, sahamız iyi değildi, biz hazır değildik. Şimdi takım oturdu. Sahamızı düzeltebileceğimiz kadar düzelttik. Güzel bir maç olacağını düşünüyorum. Stadyumun dolu olacağına düşünüyorum. Samsun, dört gözle bu maçı bekliyor.

Fenerbahçe'ye 4 atmıştık

Bizim tarihte Fenerbahçe'yi dörtlediğimiz maçlar olmuştu. Minibüsçüler, "Arkayı Fenerleyelim" diye espriler yapıyordu geçmişte. Şimdi bunları şehirde taraftarlar kullanmaya başladı." ifadelerini kullandı.

4-0 yenmişti

Samsunspor, 22 Aralık 1985'te Fenerbahçe'yi konuk ettiği mücadeleden 4-0 galip ayrılmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler