Samsunspor'dan protest paylaşım, "Lekesiz, tertemiz..."

01.05.2021 - 19:56 | Son Güncellenme: 01.05.2021 - 20:03

Samsunspor, TFF 1. Lig'in 33. haftasında evinde Ankaraspor'u 3-1 mağlup etti. Maçın akabinde Samsunspor'un sosyal medya hesabından çok konuşulacak bir paylaşım yapıldı. İşte detaylar...

Samsunspor'dan protest paylaşım, "Lekesiz, tertemiz..."

AJANSSPOR - HABER

TFF 1. Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Samsunspor, evinde ligin son sıra takımlarından Ankaraspor'u mağlup etti. Ankaraspor'un beraberliği yakalamasına rağmen tekrar öne geçen ev sahibi ekip; 3 puanı 3 golle almıştı. Maç sonrası Samsunspor'un resmi hesabından son derece protest bir paylaşım yapıldı. 

"Teşvik primi" tartışmaları büyüyor

Son dönemde Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, TFF 1. Lig'de yer alan bazı ekiplerin takımıyla oynadıkları müsabakalarda "teşvik primi" aldığını iddia etmesi gündeme oturmuştu. Bugün, maç sonu kulübün resmi sosyal medya hesabından; "Sonuna kadar mücadeleye devam! Lekesiz, tertemiz..." paylaşımı yapıldı. Bitime bir hafta kala "teşvik primi" iddiaları bir kez yankılandı. 

 

Yüksel Yıldırım ne demişti?

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım geride bıraktığımız günlerde, "Rüşvetin belgesi olmuyor. Biz duyuyoruz. Tuzlaspor maçında prim geldi. Tuzlaspor normal şartlar altında verdiği prim 7 bin TL’dir. 7 bin 1 TL olmamıştır. Bunu Taner Taşkın hocayla da kontrol edebilirsiniz.

 

Bizim maç öncesi de 25 bin TL galibiyet veya beraberlik primi açıklıyorlar. Ondan sonraki oynadığımız maç Balıkesirspor. Onlara da bize karşı alacağı puan ve puanlar karşılığı 30 bin TL prim açıklanıyor. O da olmadı. Menemenspor’a da 30 bin TL. O maçın ardından Menemenspor başkanı TFF’ye yazı yazıyor" ifadelerini kullandı. 

Senin için hazırladığımız haberler