Samsunspor’dan Yasin Öztekin’e 'Galatasaray' uyarısı

04.04.2021 - 19:14 | Son Güncellenme: 04.04.2021 - 19:22

Son dakika TFF 1. Lig haberleri... Samsunspor'da Yasin Öztekin, Galatasaray ile ilgili açıklamalarda bulunmuştu. Samsunspor Kulübü, Öztekin'in bu açıklamaları sonrası bir açıklama paylaştı.

Samsunspor’dan Yasin Öztekin’e 'Galatasaray' uyarısı

Samsunspor Kulübü, Tuzlaspor maçının ardından, “Ben her zaman Galatasaraylıydım. Hala da Galatasaraylıyım. Ama eğer bir takım şampiyon olacaksa Galatasaray olsun” açıklamasında bulunan Yasin Öztekin’i uyardı.

Yasin Öztekin Galatasaray ile ilgili neler demişti?

Tecrübeli oyuncu, A Spor'a yaptığı açıklamada "Ben her zaman Galatasaraylıydım. Hala da Galatasaraylıyım. Şu an Samsunspor formasını terletiyorum, gururla terletiyorum. Ama eğer bir takım şampiyon olacaksa Galatasaray olsun. Beşiktaş şuan çok iyi oynuyor, çok iyi gidiyorlar. Fenerbahçe o kadar transfer yaptı ama istediği sonuçları alamıyor. Orada da sıkıntılı bir süreç var. 10 tane daha maç var galiba. Hak eden kazansın ama gönlüm Galatasaray'dan yana" ifadelerini kullanmıştı.

 

Samsunspor Öztekin'i uyardı!

Samsunspor, Öztekin'in bu ifadeleri sonrası resmi sosyal medya hesabından konuyla ilgili yapılan paylaşımda ise şu ifadelere yer verdi:

''Tuzlaspor maçı sonrası ulusal bir kanalda verdiği röportajda kulübümüzün formasını gururla giydiğini belirten oyuncumuz Yasin Öztekin sorulan bir soru üzerine eski takımı ile ilgili bir fikrini de beyan etmiştir. Oyuncumuz ile görüşülmüş ve tüm konsantrasyonumuzun Samsunsporumuzun Süper Lig hedefi olduğu karşılıklı olarak tekrar teyit edilmiş olup, bu tür açıklamalardan kaçınılması hususu hatırlatılmıştır.”

Galatasaray'da 6 kupa kazandı

2014 yılında Galatasaray'a gelen Yasin Öztekin, 2018'e kadar sarı kırmızılı formayı terletti. Öztekin, burada oynadığı 141 maçta 31 gol atıp 30 asist yaptı. 34 yaşındaki oyuncu, Galatasaray'da 2 Süper Lig, 2 Türkiye Kupası ve 2 Süper Kupa kazandı.

Senin için hazırladığımız haberler