Samsunsporlu Soner Aydoğdu: "Fenerbahçe bizden stresli, fikstürleri zor"

17.10.2024 - 16:47 | Son Güncellenme: 17.10.2024 - 17:04

Süper Lig'in 9. haftasında Samsunspor evinde Fenerbahçe'yi ağırlayacak. Karşılaşmadan önce kırmızı-beyazlı formayı giyen Soner Aydoğdu, çarpıcı açıklamalar yaptı.

Samsunsporlu Soner Aydoğdu: "Fenerbahçe bizden stresli, fikstürleri zor"

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in ilk 8 haftasında sürpriz bir performans ortaya koyan Samsunspor, 9. hafta mücadelesinde evinde Fenerbahçe'yi ağırlayacak.

Karşılaşma öncesinde son üç sezondur Samsunspor'un formasını terleten Soner Aydoğdu, HT Spor'a dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

İstanbul takımlarına karşı oynayacağınız zaman daha fazla konuşuluyorsunuz

Lige çok iyi bir başlangıç yaptıklarının altını çizen Soner Aydoğdu: "Aslında bu haftaya kadar her şey yolundaydı ama hiç bu kadar konuşulmamıştık. Türk futbolunda İstanbul takımlarına karşı oynayacağınız zaman daha fazla sizden bahsediliyor. Biz bunun farkındayız, bilincindeyiz. Biz her zamanki gibi işimize odaklanıyoruz. Sahada en iyisini vermeye çalışacağız. Fenerbahçe çok güçlü bir ekip ve çok değerli oyunculara sahip. Bunun bilincindeyiz. İçerde taraftarımızın desteğiyle çok coşkulu oynuyoruz. Üstümüze düşeni yaparak puan ve puanlar almak için elimizden geleni yapacağız.

Fenerbahçe'nin zaafları da var

Bütün Türkiye, bu maçı konuşacak. Bunun bilincindeyiz. Fenerbahçe'nin zaafları da var. Puan kayıpları yaşayabiliyor. Bence Fenerbahçe bizden çok daha fazla stresli durumda çünkü zor fikstürleri var. Bizim de kaybedecek bir şeyimiz yok. Kağıt üzerinde favori olsalar bile kolay bir maç olmayacak. Fenerbahçe, Türkiye'nin önemli camialarından bir tanesi. En iyi şekilde hazırlanıyoruz" ifadelerini kullandı.

En iyi lig başlangıcı

Thomas Reis yönetiminde bu sezon ligde çıktığı 8 karşılaşmada 6 galibiyet 2 mağlubiyet alan Samsunspor, topladığı 18 puan ile tarihinin en iyi Süper Lig başlangıcını yaptı.

2. sıradalar

Ligde çıktığı son 4 maçı da kazanan Samsunspor, maç fazlasıyla Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin önünde bulunarak lider Galatasaray'ın ardından 18 puanla ikinci sırada bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler