San Marino 2 yıl sonra gol attı, Danimarka kazandı

Akın Ungan
18.10.2023 - 10:49 | Son Güncellenme: 18.10.2023 - 11:05

Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde Danimarka, San Marino'ya karşı 2-1 kazandı. San Marino, 2 yıl sonra gol sevinci yaşadı. İşte maç sonucu, yazılı özet.

San Marino 2 yıl sonra gol attı, Danimarka kazandı

AJANSSPOR HABER

Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu'nda mücadele eden San Marino, Danimarka ile karşı karşıya geldi. Konuk ekip Danimarka, mücadeleyi 2-1 kazandı. San Marino'nun golü geceye damga vurdu.

San Marino'dan Höjlund'a cevap!

Danimarka, maçın 42'inci dakikasında öne geçti. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United formasıyla Galatasaray'a karşı da gol atmayı başaran Höjlund, Danimarka'nın ilk golünü atan isim oldu. San Marino, 61'inci dakikada Höjlund'un golüne cevap verdi. Golinucci, eşitliği getirdi.

9 dakika sonra gol yediler

San Marino, 61'de 1-1'i yakalasa da bu skoru fazla koruyamadı. Golden sadece 9 dakika sonra kalesinde gol gördü. Danimarka'da Poulsen, takımını tekrar öne geçirdi. Maçta başka gol olmayınca Danimarka, San Marino deplasmanından 2-1 galip ayrıldı.

İlgini Çekebilir
Neymar gözyaşlarıyla çıktı, Uruguay Brezilya'yı devirdi
Habere Git

2 yıl sonra gelen gol!

Golinucci'nin skoru 1-1'e getiren golü, San Marino'nun 2 yıl sonra gelen ilk golü olarak tarihe geçti. Golden sonra müthiş bir sevinç yaşandı. Yedek kulübesi şampiyon olmuş gibi sevinirken, yumak haline gelen futbolcular arasına kaleci de katıldı.

Son gol Eylül 2021'deydi

San Marino'nun resmi bir maçta attığı son gol 5 Eylül 2021 tarihinde gelmişti. Dünya Kupası Elemeleri I Grubu'nda mücadele eden San Marino, grubun 5'inci haftasında Polonya'yı konuk etmişti. San Marino'nun Nanni ile 48'inci dakikada gol bulduğu maçı Polonya 7-1 kazanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler