Murat Sancak, Vincenzo Montella-Trabzonspor İddiaları Hakkında Konuştu

İsa Kethüda
28.03.2023 - 13:12 | Son Güncellenme: 28.03.2023 - 13:22

Trabzonspor haberleri... Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Vincenzo Montella'nın isminin Trabzonspor ile anılmasıyla ilgili açıklama yaptı. Detaylar.

Murat Sancak, Vincenzo Montella-Trabzonspor İddiaları Hakkında Konuştu

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Trabzonspor ile ismi anılan Teknik Direktör Vincenzo Montella ile ilgili açıklamalar yaptı.

"Hocamız görevinin başında"

61saat'e konuşan Sancak, "Trabzonspor yöneticileri talep etme saygısızlığını göstermez. Onlar da nezaketli ve dostlarımız olurlar. Hocamız görevinin başında" ifadelerini kullandı. 

Trabzonspor, Orhan Ak ile yola devam ediyor

Bilindiği üzere Trabzonspor Kulübü, Abdullah Avcı'nın görevinden ayrılmasından sonra yardımcısı Orhan Ak ile sezon sonuna kadar yola devam etme kararı almıştı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'a Kongolu yıldız!
Habere Git

Ertuğrul Doğan: "Lig devam ederken başka bir takımın hocasına talip olamayız"

Trabzonspor Kulübü'nün yeni başkanı Ertuğrul Doğan ise "Lig devam ederken başka bir takımın hocasına talip olamayız" demişti.

Doğan, "Ligler devam ederken bir başka takımın hocasına talip olamayız. Tüm arkadaşlarımın görüşlerini dinledikten sonra bir karar vereceğiz" diye konuştu.

Rakip Kayserispor

Bordo-mavili takım, Süper Lig'in 27. haftasında 1 Nisan Cumartesi günü saat 16.00'da Kayserispor ile sahasında karşılaşacak. Müsabakayı beIN Sports HD 1 naklen yayınlayacak.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'ye Brezilyalı sağ kanat!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler