Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'tan Galatasaray'a Icardi Çalımı

12.06.2023 - 23:05 | Son Güncellenme: 12.06.2023 - 23:11

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Galatasaray'ın Icardi'yi 750 bin Euro ücretle kiraladığı açıklamasına "O iş öyle değil. Çocuklara anlatsınlar" dedi.

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'tan Galatasaray'a Icardi Çalımı

AJANSSPOR-HABER

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, sezona damga vuran ve şampiyonluğun baş aktörlerinden biri olan Mauro Icardi'nin Galatasaray'a kiralanması bedeliyle ile ilgili çarpıcı bir açıklama yaptı. 

Sancak: "Icardi'nin maaşı 750 bin Euro değil"

Murat Sancak, Aspor'da katıldığı canlı yayında yaptığı konuşmada, Arjantinli yıldızın iddia edildiği gibi 750 bin Euro'dan çok daha yüksek bir maaşla kiralandığını öne sürerek "O iş öyle değil" dedi. 

"Onu çocuklara anlatsınlar"

Galatasaray muhabiri Serhan Türk'ün "Mesela Galatasaray 750 bin Euro'ya Icardi'yi kiraladı" demesi üzerine Adana Demirspor'un lafını hiç esirgemeyen başkanı Murat Sancak, müstehzi bir şekilde gülerek, "Onu çocuklara anlatsınlar" diye cevap verdi. 

İlgini Çekebilir
Murat Sancak: "Montella ile yolları ayırdık"
Habere Git

"Icardi'ye 2 milyon 750 bin Euro verirdim"

Sancak, "Öyle bir para yok, onu geç! Onun ne olduğunu çok iyi biliyorsun. Onu şimdi açıklamayalım yani. Zor durumda kalmasınlar. 750 bin Euro, yani 1 milyon 750 bin Euro da verirdim ben, 2 milyon 750 bin Euro da verirdim kirala parası yani! O, (Galatasaray'ın 750 bin Euro kiralama bedeli) o kadar değil yani" diye konuştu. 

Galatasaray'ın Icardi KAP açıklaması

Galatasaray, Mauro Icardi'ye dair sezon başında Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamada "Yapılan anlaşma uyarınca 2022-2023 futbol sezonu için futbolcuya toplam 6.750.000 EUR ödenecektir. Bahsi geçen tutarın 6.000.000 EUR’luk kısmı Sas Paris Saint-Germain Kulübü tarafından, 750.000 EURO ise Şirketimiz tarafından ödenecektir" demişti. Kulüp, PSG'ye ise bir kiralama bedeli ödenmediğinği ve kiralamanın bedelsiz olduğunu duyurmuştu. 

Galatasaray'ın Icardi KAP açıklaması

Mauro Icardi, attığı gollerle Galatasaray'a şampiyonluğu getiren en önemli isimlerden olurken taraftarın da en sevdiği futbolcu oldu. Wanda Nara ile olan sansasyonel ilişkisiyle de sürekli manşetlere çıkan Icardi, tüm derbilerde de gol atmayı başardı. 30 yaşındaki Arjantinli, sarı kırmızılı formayla çıktığı 26 maçta 23 gol atarken, 8 de asist yaptı. Icardi'nin yeni sezonda Arabistan'a transfer olması bekleniyor.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'a Icardi'den kötü haber! Yeni takımı...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler