Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'tan Galatasaray Açıklaması

Salim Manav
23.09.2022 - 09:59 | Son Güncellenme: 23.09.2022 - 10:05

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Galatasaray maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Sancak; Emre Akbaba, Onyekuru ve Belhanda hakkında ise çarpıcı ifadeler kullandı.

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'tan Galatasaray Açıklaması

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'de geride kalan 7 haftada Adana Demirspor 5 galibiyet 1 beraberlik ve 1 yenilgi aldı.

Mavi Şimşek, 16 puan ve averajla zirvede yer alıyor. Aynı istatistiğe sahip olan Galatasaray ise averajla ikinci sırada bulunuyor.

Hedef 3 puan

Fotomaç'a konuşan Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, "Galatasaray'da yıldızlar var. Bizde de yıldızlar var. Kazanmak için sahaya çıkacağız ve inşallah da galip geleceğiz. Maça hazırız ve taraftarımızın desteği ile sahadan mutlu bir şekilde ayrılmak istiyoruz. Güzel bir maç olacak çünkü biz hem güçlüyüz hem de Fenerbahçe'den sonra en çok gol atan takımız" dedi.

"Adam gibi oynayacaklar"

Başkan Sancak, takımda yer alan eski G.Saraylılar Belhanda, Onyekuru, Emre Akbaba ile ilgili yapılan spekülasyonlar için şunları söyledi: Çocuklar adam gibi çıkıp oynayacaklar.

Onurları ve namusları ile mücadele edecekler. Kimsenin şüphesi olmasın. Bu dedikoduların nedeni Fenerbahçe ile oynanan maçta yaşananlar.

Orada etki-tepki oldu. İnsanoğlu duyugusaldır. Tribünlerden tepki olunca futbolcular da tepki gösterdi. Ama uyarıldılar.

Bir sonraki Fenerbahçe maçında böyle bir şeyin yaşanması söz konusu olmaz. Tabii Fenerbahçe taraftarının da bu konuyu unutması gerek.

Hakemler adil olmalı

Hakemler hakkında da konuşan Murat Sancak sözlerini şu şekilde tamamladı:

Fenerbahçe ve Hatayspor maçlarında hakem tartışmaları yaşandı. Bu yaşanmayacak anlamı taşımıyor. Daha sonraki maçlarda da yaşanacak. Burada önemli olan art niyetin olmaması. Bizim isteğimiz tek şey adalet. Hakemler büyük takımların haklarını korumasın. Adil kararlar versinler. Biz bir ayrımcılık istemiyonuz. Herkes için adalet talep ediyoruz. Gördüklerini çalsınlar.

Senin için hazırladığımız haberler