Sandhausen'in teknik direktörü Kenan Koçak çarpıcı açıklamalar yaptı

14.06.2018 - 16:51 | Son Güncellenme: 15.06.2018 - 03:00

Sandhausen'in teknik direktörü Kenan Koçak çarpıcı açıklamalar yaptı

Bundesliga II takımlarından Sandhausen'i çalıştıran Türk teknik adam Kenan Koçak, Dünya Kupası öncesinde gündeme ve geleceğine dair önemli açıklamalar yaptı. 

Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a konuşan Koçak şunları ifade etti

"Sandhausen'in başındayım ve gelecek sezon için bir kadro oluşturmaya çalışıyoruz"

"Bu sezon sakatlıklara rağmen iyi geçti. Toplam 8 tane kemik kırılması oldu. Sezon boyunca mücadele eden oyuncuları tebrik ediyorum hiç sıkıntılı bölgeye girmeden devam ettik. Belli bir madde var anlaşmam içinde. Bu bedelle fesh etme imkanımız var. Sandhausen'in başındayım ve gelecek sezon için bir kadro oluşturmaya çalışıyoruz. İspanya Milli Takımı turnuva öncesi teknik adam değiştiriyor. Pozitif olmadı aslında ani bir kararla. Her an herşey olabilir"

"İlkay ve Mesut ikisi de Alman Milli Takım için çok önemli oyuncular"

"Almanya'nın iyi bir turnuva oynayacağını düşünüyorum ve Löw'ün iyi bir takım hazırlayacağını düşünüyorum. İlkay ve Mesut ikisi de Alman Milli Takım için çok önemli oyuncular ve Premier Lig'de kendilerini kanıtlamış isimler"

"Buvac, Klopp'a çok yardımcı olan bir hoca idi"

"Buvac'ı yardımcı olarak tanıyorum. Klopp'un yardımcısı olması itibariyle bir dostluk maçında tanışmıştık. Klopp'a çok yardımcı olan bir hoca idi. Fenerbahçe gibi büyük bir takımda neler yapacak onu bilemiyorum. Mainz döneminden beri berabere çalışıyorlar."

"Comolli inanıyorsa Buvac'ın taşıyabileceğini o zaman sonuna kadar..."

"Almanya'da baktığımız zaman Nagelsmann var yaşı 30, Tedesco mesela yaşı 32 Schalke'yi Şampiyonlar Ligi'ne götürdü. Bu hocalarla pro lisans kursunu beraber almıştık. Neden yaptılar bunu? Bu hocaya güveniyorum dediler. Eğer Comolli inanıyorsa Buvac'ın taşıyabileceğini o zaman sonuna kadar devam etmeleri lazım. Karar vericiler inanırlarsa başarılı olur"

"Mario Gomez'in buradan ayrılacağını sanmıyorum"

"Tayfun hoca hiç kimsenin ummadığı bir başarı elde etti. Tolgay Arslan iyi bir oyuncu, yetenekli bir kişilik. Onu alan her kulüp şanslıdır. Benim şahsi görüşüm bu. Mario Gomez ikinci yarıda Stuttgart'ta çok iyi bir dönem geçirdi. Buradan ayrılacağını sanmıyorum. Kariyerini orada bitireceği yönünde bilgiler var."

Senin için hazırladığımız haberler