Sandro'nun Benevento'ya transferi sonuçlandı! Antalyaspor'dan neden ayrıldı?

09.01.2018 - 20:39 | Son Güncellenme: 09.01.2018 - 20:39

Antalyaspor'un Brezilyalı orta saha oyuncusu Sandro'nun Benevento'ya transferi sonuçlandı! Serie A'da son sırada yer alan Benevento ile kiralık olarak anlaşan tecrübeli oyuncu Antalyaspor'dan neden ayrıldığını açıkladı.

İtalyan basınında yer alan habere göre; Benevento, Sandro'yu satın alma zorunluluğu ile 6 aylığına kiraladı. Bu durumun Benevento'nun ligde kalması ve Sandro'nun forma giydiği maç sayısına bağlı olduğu belirtildi. Benevento'nun ligden düşmesi halinde Sandro'nun kalma zorunluluğu olmadığı ancak istemesi halinde kulüp ile yola devam etme seçeneği bulunduğu vurgulandı.

Sandro transferi hakkında konuştu

Transferi hakkında konuşan Sandro ise, "Transferim 6 aylık kiralık. Kulübüm iyi bir süreç geçirmiyordu. Başkanı değişti, bir sürü şey oluyor. Leonardo ayrıldı. Rahat bir durum değildi, şu anda takım halen başkansız. Bunun bir fırsat olduğunu düşünüyorum. İtalyan ligi çok yakından takip ediliyor. Takımın o durumuna rağmen, yardım etmek istiyorum. Bana ilgili gösterdiler, yardım edebilirim ve eski seviyeme geri dönebilirim" ifadesini kullandı.

Benevento'nun ligde kalma şansını da yorumlayan tecrübeli Brezilyalı, "Hiçbir şey imkansız değildir" dedi.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler