Sangare, Gustavo yüzünden tatlıyı kesti!

29.12.2020 - 12:10 | Son Güncellenme: 29.12.2020 - 12:14

Fenerbahçe haberleri... TFF Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de forma giyen ve sezon başında Antalyaspor'dan transfer edilen Nazım Sangare, Brezilyalı yıldız Luiz Gustavo hayranı çıktı. İşte detaylar...

Sangare, Gustavo yüzünden tatlıyı kesti!

Ahmet UYKAN- AJANSSPOR

Fenerbahçe'de sağ bek mevkinin yeni sahibi Nazım Sangare, takım arkadaşı Luis Gustavo hayranı çıktı. Sangare, sadece saha yeşil zeminde değil saha dışında da Brezilyalı yıldızı dikkatle takip ettiğini söyledi.

Rol modeli Luis Gustavo

Başakşehir maçında attığı beraberlik golüyle takımını ateşleyen Sangare, FB Tv'de Gustavo'ya övgüler yağdırdı. Ligdeki ilk golünü kaydettiği için mutlu olduğunu söyleyen başarılı oyuncu, Sambacı için de özel bir parantez açtı:

"Sadece saha içinde değil, saha dışında da Gustavo'yu örnek alıyorum. Her şeyine çok dikkat ediyor. Ben de aynısını yapmak istiyorum."

Ne yediğine bile bakıyor

Brezilyalı yıldızın tam bir profesyonel olduğunu anlatan 26 yaşındaki sağ bek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Gustavo'yu yakından takip ediyorum. Bazen kamplarda ne yediğine, ne içtiğine bile bakıyorum. Örneğin ben tatlıyı çok severim. Fakat onun tatlı yemediğini görünce ben de tatlıdan uzak durmaya karar verdim."

'Galibiyetlerin devamı gelecek'

Fenerbahçe'nin son durumunu da değerlendiren Sangare, "Başakşehir maçında aldığımız 3 puan çok kıymetliydi. Bu galibiyetle özgüven kazandık ancak rehavete kapılmamamız gerek. Sakatların takıma katılmasıyla daha da iyi olacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Babası Gineli, annesi Eskişehirli

Almanya'da Gineli bir baba ile Türk bir anneden dünyaya gelen Nazım Sangare, 2017'de Antalyaspor'a transfer oldu. 26 yaşındaki milli sağ bek, sezon başında ise Fenerbahçe'ye 4 yıllık imza attı. Sarı lacivertliler bu transfer için Akdeniz ekibine, 1,75 milyon Euro bonservis bedeli ödedi.

Senin için hazırladığımız haberler