"Sanki 3-0 olmuş gibi oynuyor"

08.05.2017 - 12:22 | Son Güncellenme: 08.05.2017 - 12:22

"Sanki 3-0 olmuş gibi oynuyor"

AJANSSPOR - Türkiye’nin spor ekranı S Sport’ta yayınlanan Sabah Sporu Extra programında gündemdeki gelişmeler masaya yatırıldı. Selçuk Aytekin’in moderatörlüğünü yaptığı programda Radyospor Genel Yayın Yönetmeni Barış Ertül, yine dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. 

"Fenerbahçe neye sevindi?"

Fenerbahçeliler şu halimizle yenilmedik Beşiktaş'a diye sevindiler. Acaba neye sevindiler? Şampiyonlar Ligi gitti. 1-1 tek Başakşehir'e yaradı. Arkasındaki takım gitti, önündeki takım gel dedi. Şenol Güneş kötüydü, Advocaat kötüydü, hakem kötüydü, Fenerbahçeli oyuncular kötüydü, Beşiktaşlı oyuncular kötüydü.

"Advocaat en kötü ikinci tercihini kullandı"

Ozan Tufan deve kuşu gibi.. Ne deve, ne kuş... Mehmet Topal'ın yerine koyamıyorsun. Ailesi Karavaiev için kayıp ilanı verecek. Fenerbahçe'ye geldiğinden beri gören yok. Fenerbahçe'nin kazanması mümkün mü? Bu 1-1 bir mucize Fenerbahçe için. Hasan'ın yerini değiştirme, İsmail'i sağ bek oynat. Zaten kötü oynayacak. Advocaat en kötü ikinci tercihini kullandı.

"Quaresma sanki 3-0 olmuş gibi oynuyordu"

Niye Aboubakar? Senki seneye Cenk'in yerine bile forvet bakıyorsun. Fenerbahçe, maçları 80. dakikadan itibaren başlatsan şampiyon olur. Quaresma sanki maç 3-0 gibiymiş oynuyor. Tamam karşında kedi-fare gibi oynayacağın adamlar var da… Fırat Aydınus çok kötüydü. Beşiktaş'a kırmızı kart vermesi gerekiyordu, veremedi. Beşiktaş lehine penaltı veremedi.

"Başakşehir'in şampiyon olmasını istemiyorum"

Medipol Başakşehir'in şampiyon olmasını istemiyorum. Oyununa sempatim var ama bu PDFK'sını falan hazmediyorum. Futbol olarak her şeyin doğusunu yapıyorlar ama kendi kendilerine şaibe kattılar. Başakşehir nefis bir futbol oynadı. Antalya'da bu futbolu oynamak kolay değil. Takım dediğin Başakşehir gibi olur.

"Beşiktaş kolay sinirleniyor, hata yapıyor"

Advocaat çok kötü yönetti maçı ama haklı söylediklerinde. Şenol Güneş ezdik dedi maç sonunda. Çok maç vardı ezdiği ama ezdik demediği. Beşiktaş çok kolay provoke olan, çabuk sinirlenen ve hata yapan bir takım... Van Persie çıktı, kupada karıştırdı.

"İkisine de ceza verilmeli"

Volkan'ın bir şey yapması lazım. Talisca o malzemeyi veriyor, Volkan alıyor ve ortalık karışıyor. Talisca yasal bir malzeme veriyor. Volkan çıldırmakta haklı. Talisca'nın ceza alması lazım, Volkan'ın da.

Şenol Güneş hakkında...

Beşiktaş şampiyonluğu verirse, bu fatura Şenol Güneş'e çıkmayacak da kime çıkacak?

"Tokat atmak ne demek?"

Aziz Yıldırım ne kadar haklı olursa olsun, bir başkana tokat atmak ne demek? Kim ne kadar haklı olursa olsun bize ne? Gereğini yapmak dediğin bu mudur? Sabri ile Volkan kapıştı. Maç sonunda bir çocuk bıçaklandı.18 yaşındaki çocuk mezara,19 yaşındaki çocuk hapse gitti. Şu görüntüler üzerine Basketbol Federasyonu ne yapacak? Yıldırım Salı günkü maça gidebilir mi?" Gideceğim diyor.

Galatasaray'daki sorunlar hakkında...

Igor Tudor sahadaki rezillik nedeniyle izinleri iptal etmiş. Sen benim izin var gelmeyeceğim diyemezsin. İzinler iptal olduğunda gelmek istemeyen adam zaten beni gönder diyor. Bir oyuncuyu 20. dakikada disiplin nedeniyle oyundan alıyorsan; ya sen gideceksin, ya o gidecek.

"Galatasaray, Fenerbahçe'den kötü durumda"

Sen bir teknik adamsan o oyuncuyu antrenmana çıkarmayacaksın bir daha. Bu işler; Azizsilinler, Özbeksilinler falan geride kaldı artık. Tudor bu oyuncuları kenara aldığı zaman, baskı yapıp onları oynatmayacaktınız. Galatasaray bugün Fenerbahçe'den kötü durumda.

Senin için hazırladığımız haberler