Dursun Özbek ile Mehmet Büyükekşi Şanlıurfa'da görüştüler mi? Ali Koç açıkladı

Orhan Gülek
03.05.2024 - 16:20 | Son Güncellenme: 03.05.2024 - 16:30

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, düzenlediği basın toplantısında Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Dursun Özbek ile Mehmet Büyükekşi Şanlıurfa'da görüştüler mi? Ali Koç açıkladı

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, gündeme dair açıklamalarda bulunurken, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi hakkında çarpıcı ifadeler kullandı.

Ali Koç: "Dursun Özbek gibi olsam utanırım"

Özbek'in TFF'yi istifaya davet etme konusunda "sürekli konum değiştirdiğini" söyleyen Koç, şu sözleri sarf etti;

"Dursun Özbek'i anlamakta zorlanıyorum. Bu kadar rahat pozisyon değiştirmek.. Sadece bu konuda değil, pek çok konuda! Ancak bu ülkede itibar görür, bu ülkede sorgulanmaz. Benle görüşmek istemişti, öyle olmadığını söyledi. Aracı 'Siz istemiştiniz' dedi. Kimse sorgulamadı. Önce 14 Aralık'ta 'TFF'ye güveniyoruz' diyor. 24 Aralık'ta 'Tarihin en kötü başkanı Mehmet Büyükekşi'nin istifa etmesini istiyoruz' diyor. 1 Nisan'da 'O koltuklarda oturmak vicdanınıza sığıyor mu?' açıklaması var. Ben böyle açıklamalar yapsam biri hakkında, suratına bakmam."

"Dursun Özbek iftarda apar topar Mehmet Büyükekşi ile görüşüyor"

Dursun Özbek ile Mehmet Büyükekşi'nin Şanlıurfa'da görüştüğü dile getiren Ali Koç, "Urfa'da telefon geliyor, Dursun Özbek iftarda apar topar Mehmet Büyükekşi ile görüşüyor. Ondan yardım isteniyor sanırım '15-20 gün ne fark eder' diyor. Sayın Özbek 'Biz hedefe ulaştık, adam zaten seçim olacağını söylüyor' diye düşünüyor herhalde. Toplantıda kendilerine sordum, inkar etmiyorlar. Birkaç kulüp daha var 18 Temmuz için sözcü olan." dedi.

"Sizin kavganız kayıkçı kavgası"

Sert eleştirilere devam eden Koç, "Galatasaray ile arasında garip bir ilişki var. Kendilerine söylüyorum. Galatasaray Başkanı ve TFF Başkanı'na 'Sizin kavganız kayıkçı kavgası' diyorum." dedi.

"Türkiye'de en güvenilmez kurum TFF"

Türkiye Futbol Federasyonu'nun güveni tamemen yitirdiğini dile getiren Koç, "Belki de Türkiye'de en güvenilmez kurum TFF. Belki de en güvenilmez sektör de Türkiye'deki futbol sektörüdür." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler