Şansal Büyüka: "Bana göre Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü..."

11.05.2020 - 12:10 | Son Güncellenme: 11.05.2020 - 12:14

Usta spor yazarı Şansal Büyüka, gündeme yönelik değerlendirmelerini paylaştı. Türkiye'de liglerin akıbeti hakkında yorum yapan Büyüka, Fenerbahçe'nin kendisine göre gelecek sezonki hocasını açıkladı.

Şansal Büyüka: "Bana göre Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü..."

Usta spor yazarı Şansal Büyüka, Milliyet Gazetesi'ndeki bugünkü yazısında gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Büyüka, ligin akıbeti ve Fenerbahçe'deki teknik adam konusuna da değindi. Fenerbahçe'nin gelecek sezonki teknik direktörü kim olacak? Büyüka, bu konuyla ilgili yüzde yüz diyerek oran verdi.

"Kalan haftalar tek merkezde oynanır, o da İstanbul"

Büyüka, liglerin geleceğiyle ilgili olarak, "Eğer ligin kalan haftaları oynanacaksa tek merkezde oynanır; o da İstanbul... Hatta İstanbul’a ek olarak , uzaklığı sadece bir saat olan Bursa, Kocaeli, Sakarya statları da devreye sokulur.Üç şehirde üç yeni stat var. Pırıl pırıl, modern, zeminleri mükemmel... Koridorları yayla gibi geniş, soyunma odaları at koşturacak kadar büyük" dedi. 

Şansal Büyüka: "Olmayacak duaya amin demek"

Spor basınının usta ismi, "Uçak yolculukları ki, takımlar için hepsi özel uçak olmayacak, hijyen koşullarını yerine getirip getirmediği belli olmayan bir gecelik oteller, alışmadığınız, bilmediğiniz lokantalarda yemekler... Olmayacak duaya amin demek bu" ifadelerini kullandı. 

"Süper Lig'in deplasmanlı oynanacağını düşünmüyorum"

Öte yandan Büyüka, "Daha önce yazdığım görüşümde kararlıyım. Gelişmelere baktıkça, karar vericileri dinledikçe, eğer başlarsa Süper Lig’in asla deplasmanlı oynanmayacağını, oynanamayacağını düşünüyorum" görüşünü paylaştı. 

Şansal Büyüka: "Erol Bulut % 100"

En çok merak edilen sorulardan biri de Fenerbahçe'nin yeni direktörü konusu. Bu konuda Büyüka, iddialı bir ifadeye imza attı ve şunları söyledi:

Hatta bir adım ileri gidip, şunu ekleyeyim: Yarın ne olur bilemem ama bugün için bir tahmin yapayım. Nenad Bjelica: % 0, Erol Bulut: % 100...

"Erol Bulut, belki de aylardır Fenerbahçe’nin gündeminde... Erol Hoca buna rağmen her fırsatta “Fenerbahçe’den teklif almadığını” söylüyor. Ben de diyorum ki, “Erol Hoca’nın şimdiye kadar Fenerbahçe’den teklif almamış olması, bundan sonra almayacağı anlamına gelmez.”

Senin için hazırladığımız haberler