Şansal Büyüka: Fenerbahçe taraftarı bu futbolu kabul etmiyor!

07.05.2018 - 23:28 | Son Güncellenme: 07.05.2018 - 23:28

Şansal Büyüka: Fenerbahçe taraftarı bu futbolu kabul etmiyor!

Tümer Metin ve Şansal Büyüka,  Beşiktaş - Kayserispor maçının ardından açıklamalarda bulundu. 

Süper Lig'deki şampiyonluk yarışını değerlendiren Büyüka ve Metin, Fenerbahçe Teknik Direkörü Aykut Kocaman ve Beşiktaş Teknik Direkörü Şenol Güneş hakkında da çarpıcı ifadeler kullandı. 

beIN SPORTS'da yayınlanan beIN Final programında konuşan Tümet Metin ve Şansal Büyüka'nın sözlerinden Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Tümer Metin: Vagner kalmak istemiyor!

"Ben yönetimin Vagner Love sıcak baktığını düşünmüyorum. Vagner Love'da kalmak istemiyor. Bence ikinci adam olmak istemiyorum. Kariyeri boyunca her zaman birinci santrfor oldu. Talisca'nın frikiğinde harika bir refleks gösterdi. Bu tip vuruşları Trabzonspor'daki Hami Mandıralı yapardı"

Şansal Büyüka'dan Şenl Güneş sözleri...

"Şenol Güneş'in bir yıl daha sözleşmesi var. Hayal ürünü üretmesinler. Bence bu yaşanan olaylarda çıkan hayal ürünü haberlerin de payı var. Talisca harikaydı, Lung da bugün iyiydi. Talisca'nın firikiğini harika çıkarttı. 45. dakikada şutun hakkını veeren bir Adriano var. Geçtiğimiz sezon da böyle bir golü vardı. 'Kalçadan vurma' deriz"

Şansal Büyüka: Fenerbahçe taraftarı bu futbolu kabul etmiyor

"Şenol hoca bugün konuşmasıyla çok formda. Ankaragücü'nü tebrik ediyorum. Süper Lig'e yükseldiler. İstanbul takımlarının hocası zaman zaman şikayetçi oluyor. Bakalım İstanbul takımlarının lehlerine kaç penaltı verilmiş.

7 Galatasaray
3 Beşiktaş
2 Başakşehir
1 Fenerbahçe

Fenerbahçe taraftarı ısrarla tribünleri boş bırakıyor. Aykut hoca futbol doğrularından taviz vermiyor. Taraftarda kabul etmiyor. Çözüm nedir? Ben Kadıköy'de Bağdat Caddesi'nde oturuyorum. Fenerbahçe taraftarı bu futbolu kabul etmiyor"

Tümer Metin: Galatasaray bu ritmiyle şampiyonluğa ulaşacaktır.

"Şenol hoca çok sert konuştu. Fatih hocanın da konuşacakları var. Galatasaray bu ritmiyle şampiyonluğa ulaşacaktır. Galatasaray'ın bir de beraberlik kredisi var. Bu saatten sonra iç saha kredisini ve 1 puan kredisini düşünecek olursak Galatasaray en büyük aday"

Tümer Metin: Aykut hocaya kimse başarısız diyemez fakat frekans uymuyor

"Volkan Demirel'in serzenişi doğru. 90+4'te golü buluyor. Maçı çeviriyor. Futbolcu alkış bekler. Fenerbahçe seyircisi geç kalınmışlığa tepki gösteriyor. Kadro derinliği anlamında Fenerbahçe hepsinden geride. Fenerbahçe bu sezon şampiyon olsaydı, taraftarlar sonuca sevinecekti fakat futbolu kabullenmiyor. Aykut hocaya kimse başarısız diyemez fakat frekans uymuyor"

Senin için hazırladığımız haberler