Şansal Büyük'a Okan Buruk'a veryansın etti: "Açık açık söyle. O kadar makyajlı konuşuyor ki..."

Özgür Koç
10.01.2024 - 09:46 | Son Güncellenme: 10.01.2024 - 09:54

Gazeteci Şansal Büyüka, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un Konyaspor karşılaşmasının ardından yaptığı açıklamalarda üstü kapalı ifadeler kullanmasına tepki gösterdi.

Şansal Büyük'a Okan Buruk'a veryansın etti: "Açık açık söyle. O kadar makyajlı konuşuyor ki..."

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, sahalarında 3-0 kazandıkları Konyaspor karşılaşmasının ardından basın toplantısında isim vermeden ve konuyu belirtmeden haklarında son dönemde art niyetli haberler yapıldığını söylemişti.

İşte Okan Buruk'un basın toplantısında kullandığı ifadeler şöyle:

“Son haftalarda takımın üzerinde olumsuz şeyler söylenmeye çalışıldı. Yürüyüşümüz sürüyor. Galatasaray tarihinin en iyi başlangıcını yapmış takımız. Burada inanmış insanların payı çok büyük. Oyuncular ve biz çok mutluyuz. Takım içinden farklı şeyler yansıtılmaya çalışılıyor. Galatasaray yönetimi, Galatasaray birbirine ne kadar çok sarılırsa, buradan daha güçlü çıkacağız. Erden Bey sürekli yanımızda. Bizi karıştırmaya çalışacaklar, bunu net gördük. İçeride sarılıyoruz, bunu dışarıda da göstereceğiz."

Büyüka: "Keşke bir adres verebilseydi"

343 Digital Youtube kanalına konuşan duayen gazeteci Şansal Büyüka, Okan Buruk açıklamalarıyla ilgili olarak, "Okan hocanın kafasının içini okuyamam. Son haftalarda, son günlerde 'Galatasaray'da paralar ödenmedi, mali kriz var' diye haberler çıkıyor. Onları mı adres gösteriyor bilmiyorum ama mutlaka takıldığı bir yerler var ki bunları söylüyor. bu eleştiriler ve hedef göstermeler hep üstü kapalı yapılıyor. Keşke bir adres verebilseydi." dedi.

"Bir rahatsızlığın varsa açık açık söyle ya..."

Ünül gazeteci, Okan Buruk'un en azından somut ifadeler kullanması gerektiğini kaydederek, "Yani bir isim vermesen bile 'Bizde mali kriz var diyorlar. Bizi karıştırmaya çalışıyorlar. Böyle bir şey yok' ya da daha somut ifade edebilseydi. O kadar yuvarlak, o kadar makyajlı konuşuyor ki kimi hedef aldığını açıkcası bilemiyorum. Hocam bir rahatsızlığın varsa açık açık söyle ya... Ülkede ifade özgürlüğü var. Niye açık açık 'Sen şunu söyledin, hayır öyle değil. Biz parasını ödedik kardeşim yok böyle bir şey' ya da 'Bir ay geç kaldı ödedik' ya da 'Hakim Ziyech'in parayla ilgili bir sorunu yok' demiyorsun. Daha somut ifade etmeli. Kendi camiası içinde önemli." şeklinde konuştu.  

 

Senin için hazırladığımız haberler