Şansal Büyüka'dan çarpıcı Ali Koç sözleri! "Fenerbahçe’nin bir değişime ihtiyacı vardı"

03.06.2018 - 23:46 | Son Güncellenme: 03.06.2018 - 23:46

Türk sporunun deneyimli gazetecisi ve beIN Sports yorumcularından Şansal Büyüka, Fenerbahçe başkanı seçilen Ali Koç hakkında flaş ifadeler kullandı.

Şansal Büyüka, ‘’Bu kadar geniş bir katılımlı genel kurulun son derece olgun geçtiğini söylemeliyiz. Fenerbahçe delegasyonu son derece olgun bir tavır sergiledi. Keşke Aziz Yıldırım için böyle dramatik bir final olmasaydı..Ali Koç’un elini kaldırım ben çekiliyorum diyebilseydi. Zamanında karar vermezsen, zaman senin için karar veriyor. O da 3 Temmuz’u düşünerek kendini politikasını ortaya koydu. Ali Koç’ta 3 Temmuz’un devamı olursa sonuna kadar mücadele edeceklerini söyleyerek kendine yakışanı yaptı.’’

"Fenerbahçe’nin bir değişime ihtiyacı vardı. Ne olursa olsun futbolda dikiş tutmazsa işler yolunda gitmiyor" 


’Ali Koç’un FB TV’ye çıkmasına izin vermiyorsun, toplantı yapmasına izin vermiyorsun. O kadar çok arkadaşım var ki bu olaydan sonra Ali Koç’a oy attılar. Toplantıya izin vermedin, şimdi onların yöneticisi, FB TV’ye özel röportaj veriyor. Demokratik bir seçimi benimsememiş lazım. Fenerbahçe’nin bir değişime ihtiyacı vardı. Ne olursa olsun futbolda dikiş tutmazsa işler yolunda gitmiyor. Kimsenin beklediği bir fark değildi bu. Ülke kulüpleri çok köklü kulüpler, dilerim her şey iyi gider. Ali Koç’u tebrik ediyorum."

Senin için hazırladığımız haberler