Şansımı Seveyim filmi nerede çekilmiştir? Konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var?

17.07.2020 - 19:35 | Son Güncellenme: 17.07.2020 - 19:40

Şansımı Seveyim filmi nerede çekilmiştir? Konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var? ATV ekranlarından tekrar yayınlanan ve herkesin ilgisini çeken Şansını Seveyim filmi için araştırmalar devam ediyor. Bazı izleyiciler tekrar izlemek için araştırmalar yapıyor. Şansımı Seveyim full izle gibi araştırmalar yapan bazı kullanıcılar yapımcısı kimdir, yönetmeni kimdir gibi araştırmalarda yapıyor. Cem Gelinoğlu vine izle! İşte tüm detaylar haberimizde yer alıyor.

Şansımı Seveyim filmi nerede çekilmiştir? Konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var?

ATV  ekranlarında tekrar gündeme gelen Şansımı Seveyim filmi için vatandaşlar araştırmalar yapmaya devam ediyor. Peki Şansını Seveyim filmini nereden ve nasıl izlerim? İşte tüm detaylar haberimizde yer alıyor... Şansımı Seveyim filmi nerede çekilmiştir? Konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var? ATV ekranlarından tekrar yayınlanan ve herkesin ilgisini çeken Şansını Seveyim filmi için araştırmalar devam ediyor. 

Bazı izleyiciler tekrar izlemek için araştırmalar yapıyor. Şansımı Seveyim full izle gibi araştırmalar yapan bazı kullanıcılar yapımcısı kimdir, yönetmeni kimdir gibi araştırmalarda yapıyor. Cem Gelinoğlu vine izle! İşte tüm detaylar haberimizde yer alıyor. 

ŞANSINI SEVEYİM FİLMİ KOSUNU NEDİR?

Sakarlıkları ve uğursuzluğuyla etrafındaki herkesi kaçıran Sebahattin (Cem Gelinoğlu), ne yapsa şanssızlıklarından bir türlü kurtulamamaktadır. Bir gün panayırda tanıştığı Yaprak'a (Zeynep Tuğçe Bayat) aşık olan Sebahattin, lanetten kurtulabilmek için geçmişte ahını aldığı insanlarla yeniden buluşup helallik istemeye karar verir.

ŞANSINI SEVEYİM TÜRK FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

 Darıca ve Beykoz semtlerinde kurulan setlerde çekildi.

ŞANSIMI SEVEYİM FİLMİ OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Cem Gelinoğlu-Sebahattin

Gökhan Kıraç-İzzet

Zerrin Sümer-Meryem

Ümit Yesin-Sado

Metin Yıldız-Nizam

Zeynep Tuğçe Bayat-Yaprak

Gülsüm Alkan-Sabiha

Mustafa Kırantepe-Durmuş

 

ŞANSIMI SEVEYİM FRAGMANI İZLE!

 

Senin için hazırladığımız haberler