Türkiye - Sırbistan: 3-1 (Maç Sonucu - Yazılı Özet)

Akın Ungan
01.06.2023 - 21:44 | Son Güncellenme: 01.06.2023 - 21:55

Uluslar Ligi'nde ikinci maçına çıkan Türkiye, Sırbistan'ı 3-1 yendi. Filenin Sultanları'nı çalıştıran Santarelli, Türkiye'den Sırbistan'a geçen Guidetti karşısında kazandı.

Türkiye - Sırbistan: 3-1 (Maç Sonucu - Yazılı Özet)

AJANSSPOR HABER

Uluslar Ligi'nde mücadele eden A Milli Kadın Voleybol Takımımız, ikinci maçında Sırbistan ile karşı karşıya geldi. Daha önce Sırbistan'ı çalıştıran ve Türkiye'nin başına geçen Daniele Santarelli, Türkiye'den Sırbistan'a geçen Giovanni Guidetti ile mücadele etti. Filenin Sultanları, zorlu maçı 3-1 kazandı.

İlk set elimizden kaydı

İlk seti önde götüren A Milli Kadın Voleybol Takımı, son bölümde oyundan düştü. Üst üste 4 sayı alan Sırbistan, seti 26-24 önde tamamladı.

2. ve 3. setleri rahat kazandık

Filenin Sultanları, zorlu rakibi karşısında maçın 2. ve 3. setlerinde büyük üstünlük kurdu. Ay-Yıldızlılar, 2. seti 25-17, üçüncü seti ise 25-15 kazandı.

Son seti avantaj topları getirdi!

Karşılaşmanın dördüncü setine iyi başlayan milliler, Sırbistan'ın reaksiyonuna bir bölümde izin verdi. Sırbistan setin sonlarında beraberliği yakalasa da Filenin Sultanları, Ebrar Karakurt ile seri yakaladı. Devamında gelen avantaj toplarını da değerlendiren Türkiye, maçı kazanmayı başardı.

Uluslar Ligi'nde 2'de 2!

Uluslar Ligi'nde ilk maçını Güney Kore karşısında kazanan Türkiye, 2'de 2 yaptı. Sırbistan'ı da mağlup eden Filenin Sultanları, grupta Almanya ile birlikte 1. sırayı paylaştı.

Senin için hazırladığımız haberler