Santarelli'den flaş sözler: "Zehra geceyi hastanede geçirdi, Cansu..."

10.08.2024 - 22:36 | Son Güncellenme: 10.08.2024 - 22:41

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın Brezilya’ya 3-1 mağlup olarak Paris 2024'e veda ettiği maç sonrası Daniele Santarelli, Zehra Güneş ve Cansu Özbay hakkında açıklama yaptı.

Santarelli'den flaş sözler: "Zehra geceyi hastanede geçirdi, Cansu..."

AJANSSPOR-HABER

2024 Paris Olimpiyat Oyunları bronz madalya karşılaşmasında A Milli Kadın Voleybol Takımı, Brezilya’ya 3-1 mağlup olarak oyunlara veda etti.

Karşılaşma sonrası Filenin Sultanları'nda başantrenör Daniele Santarelli, Zehra Güneş ve Cansu Özbay hakkında açıklamalarda bulundu.

"Brezilya bizden daha iyiydi"

Maçı değerlendirerek sözlerine başlayan İtalyan çalıştırıcı, "Bu maçlara bizden daha hazır bir takıma kaybettik. Bazı anlarda İtalya maçında yaptığımız gibi çok hata yaptık. Brezilya bizden daha iyiydi. Çok üzgünüm ama bizim için iyi bir ders, iyi bir tecrübe. Çok üzgünüm çünkü oyuncularımla çalışmak için çok zamanım olmadı sakatlıklardan dolayı" dedi.

"Zehra Güneş dün hastanedeydi. Cansu..."

Sakat oyuncuların durumuyla ilgili konuşan Santarelli, "Zehra Güneş dün hastanedeydi. Cansu Özbay bana 'Eğer istersen yardım edebilirim' dedi. Madalyayı hak ediyorduk. Olimpiyatları iyi bir şekilde bitirmeyi istiyordum.

"Çok istiyordum madalya almayı"

Çok sorumlu hissediyorum. Türk voleybolu için bir şeyler yapmak istiyordum. İlk dört takımın içindeyiz, bu da iyi bir başarı. Madalya güzel bir şey ama maalesef madalyamız yok. Çok istiyordum madalya almayı" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler