Saracchi, hangi maçlarda yok? Yerine kim oynayacak?

22.09.2020 - 09:35 | Son Güncellenme: 22.09.2020 - 09:40

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, bu sezon sakatlıklar yaşanabileceğine dikkati çekmişti. Saracchi, Hajduk Split ve Fenerbahçe maçında oynayacak mı? Oynamazsa kim yerine forma giyecek?

Saracchi, hangi maçlarda yok? Yerine kim oynayacak?

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray, Medipol Başakşehir maçını kazandı ve 2'de 2 yaptı. Sarı-kırmızılı takımda Başakşehir maçında sakatlanarak oyuna devam edemeyen Marcelo Saracchi'nin durumu teknik heyeti düşündürüyor. Fatih Terim ve ekibi, sol bek pozisyonunda Saracchi'nin yokluğunda kimi oynatacağına karar verdi.

Hajduk Split maçında forma giyemeyecek

Hem lig hem de Avrupa Ligi maçlarını düşünen Fatih Terim, kadroda en hazır olan isimlerden faydalanmak istiyor. Saracchi, UEFA Avrupa Ligi'ndeki Hajduk Split maçında yer alamayacak. 

Öte yandan Galatasaray'dan yapılan açıklamada ise, "Sağ adductor longus (kasık uzun) adalesinde orta düzeyde zorlanma, kanama ve kas hasarı tespit edilen Marcelo Saracchi’nin tedavisine başlanmıştır" denildi.

Derbide yok

Sağ kasık bölgesinden sıkıntı yaşayan Saracchi, Fenerbahçe ile Pazar günü oynanacak derbide forma giyemeyecek, Kasımpaşa maçı için ise durumu belirsiz.

Saracchi'nin yerine ise Martin Linnes sol bek pozisyonunda görev yapacak.

Sol bekte Martin Linnes zamanı

Linnes, hatırlanacağı gibi Başakşehir maçında oyuna Saracchi sakatlandıktan sonra girmiş ve hırslı bir görüntü ortaya koymuştu. Hem Hajduk Split hem de Fenerbahçe derbisinde forma Norveçli bekin olacak. 

Linnes geçen sezon neler yaptı?

Martin Linnes, geride bıraktığımız sezon lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda toplam 16 maçta 978 dakika süre aldı. Bu maçların 10'unda Norveçli oyuncu ilk 11'de başladı.

Senin için hazırladığımız haberler