Saracchi için kâbus dolu günler: Çapraz bağları koptu!

24.07.2021 - 16:15 | Son Güncellenme: 24.07.2021 - 16:18

Galatasaray'dan ayrılan ve Leipzig'e dönen Marcelo Saracchi'nin hazırlık maçında çapraz bağları koptu. İşte detaylar...

Saracchi için kâbus dolu günler: Çapraz bağları koptu!

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray'da 1.5 sezon kiralık olarak forma giyen ve beklentilerin altında kalan Marcelo Saracchi takımdan ayrılmıştı. İspanyol takımlarıyla transferde adı geçen Saracchi, Leipzig'e geri döndü ve hazırlık maçında ciddi bir sakatlık yaşadı. Detaylar haberde...

Saracchi'nin ön çapraz bağları koptu

Marcelo Saracchi, takımına geri döndü. Ancak; futbolcu Fransız ekibi Montpellier ile oynadıkları hazırlık maçında sakatlandı. Kulüpten yapılan açıklamada Saracchi'nin ön çapraz bağlarının koptuğu ve birkaç ay sahalardan uzak kalacağı ifade edildi.

Transfer planı suya düştü 

Türkiye'den Trabzonspor ile daha önce görüşme yaptığı gündeme gelen Marcelo Saracchi'nin adı Espanyol ve Real Sociedad ile anılmıştı. 

Saracchi'nin performansı 

Geçen sezon Galatasaray'da Marcelo Saracchi 29 maçta 2 asist üretti. Uruguaylı oyuncu, 2019-20 sezonunda ise 15 maçta 2 gol 4 asistlik katkı yapmıştı. 

Mecburen Halstenberg mi olacak?

Marcelo Saracchi, Galatasaray'a gelmeden önce Leipzig'de onu gölgede bırakan futbolcu Marcel Halstenberg olmuştu. Geride bıraktığımız günlerde Halstenberg, kulübün kendisine aynı şartlarda yeni sözleşme teklif etmesine olumsuz şekilde geri dönmüştü.

Karar Leipzig'in

Halstenberg, daha önce Borussia Dortmund'un radarında olsa da futbolcu istediği transfer tekliflerini alamamıştı. Halstenberg'in, Saracchi'nin sakatlığı sonrasında geleceğinin ne olacağına Leipzig karar verecek.

Senin için hazırladığımız haberler