Saracchi açıkladı: İşte Falcao'nun yeni adresi

07.04.2021 - 09:04 | Son Güncellenme: 07.04.2021 - 09:12

Galatasaray'ın Uruguaylı oyuncusu Marcelo Saracchi, eski takımı River Plate ve takım arkadaşı Radamel Falcao'nun transfer durumu hakkında konuştu.

Saracchi açıkladı: İşte Falcao'nun yeni adresi

DIŞ HABER-AJANSSPOR

Bir dönem Arjantin Ligi ekiplerinden River Plate forması giyen Galatasaray'ın sol bek oyuncusu Marcelo Saracchi, Arjantin ekibinde geçirdiği günleri özlediğini söyledi. Saracchi, Galatasaray’daki geleceği tartışma konusu olan Radamel Falcao’nun geleceği hakkında da dikkati çeken bir açıklama yaptı. Detaylar haberde…

"River'daki günlük yaşamı çok özlüyorum"

Arjantin basınına konuşan Uruguaylı oyuncu, "River'daki günlük yaşamı çok özlüyorum, tüm şampiyonalarda mücadele etmek, Libertadores'te oynamak... Her zaman önemli şeyler için mücadele ettik. Boca Juniors'a karşı maçı izlemek için Madrid'e gitmiştim çünkü kazanan grubun bir parçası olduğunu hissettim" dedi.

"Tek bir maç kaçırmadım"

Eski takımının maçlarını takip ettiğini ifade eden Saracchi, "Tek bir maç kaçırmadım, sabahın ikisine kadar onları izledim. Gallardo sizin kendinizi iyi hissetmenizi sağlar. Genç olup olmadığınıza bakmak, en iyisini kim veriyorsa onu oynatır. Bu yüzden antrenmanlardaki rekabeti görebilirsiniz" şeklinde konuştu.

Falcao, River Plate'e transfer olacak mı?

Takım arkadaşı Falcao'nun River Plate'e transfer olacağı yönündeki iddiaları da değerlendiren Uruguaylı sol bek, "Falcao ile River Plate hakkında ve Arjantin'deki günleri hakkında sürekli sohbet ediyoruz. Onun River'a geri döneceğini düşünmüyorum, River'ı takip ediyor ama net değil diyebilirim. Kulübün durumunu yakından takip ediyor. Ben net görmüyorum açıkçası. Bence daha çok MLS'i işaret ediyor" ifadelerini kullandı.

Saracchi'nin Galatasaray performansı

Öte yandan 22 yaşındaki sol bek oyuncusunun sarı-kırmızılı takım ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek. Saracchi, bu sezon Galatasaray ile 23 maça çıktı ve 2 asist kaydetti. Uruguaylı oyuncu bu sezon sakatlığı nedeniyle 13 karşılaşmada da forma giyemedi.

Senin için hazırladığımız haberler