Saracchi'den Trabzonspor'a transfer yanıtı!

15.06.2021 - 10:02 | Son Güncellenme: 15.06.2021 - 11:02

Galatasaray ile sözleşmesi biten Marcelo Saracchi'nin menajeri futbolcunun geleceği hakkında konuştu. Trabzonspor'a mı transfer olacak? İşte gelişmeler...

Saracchi'den Trabzonspor'a transfer yanıtı!

AJANSSPOR-HABER 

Spor Toto Süper Lig'de geride bıraktığımız sezonu 2. sırada tamamlayan Galatasaray'da Marcelo Saracchi'nin sözleşmesi sona erdi. Sarı-kırmızılılar, Saracchi için herhangi bir girişimde bulunmadı. Futbolcunun menajeri, Saracchi'nin geleceği hakkında konuştu. Detaylar haberde...

Saracchi, İspanya ya da İngiltere'de devam etmek istiyor

Fanatik'e konuşan Uruguaylı oyuncunun menajeri Marcelo Tejera, "Türkiye'den teklif 1-2 teklif aldık ancak oyuncum kariyerine İspanya ya da İngiltere'de devam etmek istiyor" ifadelerini kullandı. 

Trabzonspor'u reddetti

Hatırlanacağı üzere Leipzig ekibinden 1.5 yıllığına kiralanan Marcelo Saracchi'nin adı Trabzonspor ile de anılmıştı. Futbolcuya Trabzonspor'un teklif yaptığı ancak; oyuncunun olumsuz yanıt verdiği belirtiliyor. 

Galatasaray'daki performansı

23 yaşındaki oyuncu Galatasaray formasıyla 1.5 sezonda 43 maçta forma giymiş ve 2 gol atma başarısı göstermişti. Saracchi'nin yeni takımı önümüzdeki günlerde belli olacak. 

Senin için hazırladığımız haberler