Saracchi'nin durumu belli oldu! Derbide...

21.02.2020 - 14:55 | Son Güncellenme: 21.02.2020 - 11:59

Galatasaray forması giyen Marcelo Saracchi, Fenerbahçe derbisinde forma giyecek mi? Son durumu ne? Tüm detaylar ortaya çıktı.

Saracchi'nin durumu belli oldu! Derbide...

BURHAN CAN TERZİ-AJANSSPOR

Galatasaray’da gözler Fenerbahçe ile oynanacak derbiye çevrildi. Sarı-kırmızılı takımda yeni transferlerden biri olan Marcelo Saracchi’nin durumu merak konusu oldu. Saracchi, Fenerbahçe derbisinde oynayabilecek mi? Son durumu ne? Tüm detaylar haberimizde…

Saracchi, derbi maça hazırlanıyor

Şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray'da sakatlıktan dönen Marcelo Saracchi, Kadıköy’de oynanacak kritik Fenerbahçe derbisine hazırlanıyor.

Yeni Malatya maçında riske edilmedi

Arka adale sakatlığının ardından Kasımpaşa karşılaşmasında bir zorlanma daha yaşayan Uruguaylı sol bek Yeni Malatya mücadelesinde riske edilmemişti.

Saracchi, derbiyle yatıp derbiyle kalkıyor

İyileşme sürecinde çok çalışan genç futbolcu Kadıköy'de oynanacak derbiyle yatıp kalkıyor. Oyuncu oynamak için hazır, kararı ise teknik patron Terim verecek.

Derbilerde Saracchi’nin yüzü gülmüştü

River Plate ekibinde oynadığı dönemde Boca Juniors'a karşı mücadele eden ve Superclasico heyecanları yaşayan Saracchi, 2 derbide de takımıyla sahadan galibiyetle ayrılmıştı.

Saracchi, Galatasaray’da kaç asist yaptı?

Tansiyonu yüksek karşılaşmalara ekstra motivasyonla çıkan Uruguaylı, Fenerbahçe derbisi için sabırsızlanıyor. Saracchi, Galatasaray ile ligde çıktığı ilk iki maçta iki asist yapmıştı. 

Senin için hazırladığımız haberler