Saran Group 23. spor salonunu Çanakkale'de açtı

Cüneyt Muharremoğlu
28.11.2022 - 14:05 | Son Güncellenme: 28.11.2022 - 14:12

Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, Mustafa Kemal Atatürk’ün adını taşıyan 23. spor salonunun açılışını Çanakkale’de yaptı. İşte haberin detayları...

Saran Group 23. spor salonunu Çanakkale'de açtı

AJANSSPOR HABER

Bilinçli ve sağlıklı bir nesil yetişmesine katkı sağlamak hedefiyle, eğitim ve spor alanlarında kurumsal sosyal sorumluluk çalışmaları yürüten Saran Group; geleceğin sporcularının yetişmesine destek olmaya devam ediyor. 

Bakanlığa devrediliyor

Bu amaç doğrultusunda ilk spor salonunu 2000 yılında açan Saran Group, 22 yıldır Anadolu’nun her bölgesinde spor salonları açarak Milli Eğitim Bakanlığı’na devrediyor. 

23. salon Çanakkale'de yapıldı

Türkiye genelinde ihtiyaç duyan illerde gençleri spora yönlendirmek, spor yapmalarına imkân tanımak üzere bugüne kadar 22 spor salonu açan Saran Group; 23. spor salonunu Çanakkale’ye inşa etti. 

İlgini Çekebilir
Sadettin Saran'dan acil çağrı!
Habere Git

Atatürk Spor Salonu'nun açılışını Sadettin Saran yaptı

Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran tarafından açılışı yapılan “Atatürk Spor Salonu” her sene olduğu gibi yine sarı-lacivert renklerle inşa edildi. 

Törene katılan isimler

Çanakkale Vali Yardımcısı Hakkı Uzun, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Büyük, Ayvacık Kaymakamı İlker Eker, Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan, Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öksüzcüoğlu, eski Milletvekili Mustafa Ilıcalı ve çok sayıda davetlinin katıldığı Çanakkale Atatürk Spor Salonu açılış törenin ardından İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne devredildi. 

Sadettin Saran: Ülkemize katkı sağlamak en büyük amacımız

Bugün sahip olduğu her şeyi spora borçlu olduğunu belirten Saran “Spordan kazandığımızı yine spora yatırarak, gençlerimize ve ülkemize katkı sağlamak en büyük amacımız. Atatürk “yurt sevgisi ona hizmetle ölçülür” demiş. Biz bu yolla gençlerimize kucak açmaya devam edeceğiz” dedi. 

İlgini Çekebilir
Tenis Federasyonu'ndan Sadettin Saran'a teşekkür
Habere Git

Saran'dan gençlere tavsiyeler

Atatürk’ün adını taşıyan 23. Spor salonunu gençlerin kullanımına açmaktan mutluluk duyduğunu belirten Saran konuşmasında gençlere tavsiyelerde de bulundu. Saran “Mümkün olduğu kadar çok iyilik yapmaya çalışın. Bu yolda moralinizi bozup, iyilik yapmanıza engel olacak kişiler olacaktır. Yılmayın! Çok çalışın, çok okuyun, kendinizi sürekli geliştirin, mutlaka spor yapın ve her zaman güçlünün değil haklının yanında yer alın” dedi.

Saran Group 

1990 yılından bu yana farklı sektörlerde faaliyet gösteren bir şirketler topluluğu olan Saran Group, yüzde yüz öz sermayeli olup, medya, yayıncılık, online, turizm ve havacılık olmak üzere 5 sektörde faaliyet göstermektedir. Öncü ve lider anlayışı ile Ulusal kalkınma planları ile uyum sağlayarak, uzun vadeli iş planlamaları da yapan Saran Group, 33 şirket ve 3.500’ü aşkın çalışanıyla Türkiye’nin önde gelen gruplarından biri.

Senin için hazırladığımız haberler