Saran ile Türk Telekom'dan heyecan veren imza

17.09.2020 - 16:46 | Son Güncellenme: 17.09.2020 - 16:56

Saran Group ile Türk Telekom işbirliği anlaşması imzaladı. İşte Saran Group - Türk Telekom işbirliğinin detayları...

Saran ile Türk Telekom'dan heyecan veren imza

Barış ŞEHİRLİOĞLU - AJANSSPOR

Pandemi sürecinde birçok sportif etkinliği yerinde izleyemeyen sporseverlere güzel bir işbirliği haberi geldi. Saran Group ile Türk Telekom, bugün işbirliğine gitti.

S Sport ve NBA TV'den sonra S Sport 2 ve EDGEsport kanalları da Tivibu platformuna katıldı. İstanbul'da düzenlenen ve çok sayıda medya mensubunun katıldığı imza törenine Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran ile Türk Telekom CEO'su Ümit Önal katıldı.

Önal: "Heyecanı daha da artıracak bir anlaşma"

Törende ilk sözü alan Önal, “Basketbol Süper Ligi, Kadınlar Basketbol Süper Ligi ve FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi'nin yayın haklarının sahibi Tivibu, tüm sporseverlerin heyecanını artıracak yeni bir anlaşmaya daha imza attı. Türkiye'nin dijital dönüşümüne liderlik eden Türk Telekom olarak, Tivibu ile geleneksel televizyon yayıncılık anlayışını değiştiriyoruz. Zengin içeriğimizin yanı sıra IPTV'de ve Tivibu Go platformlarımızda 'durdur izle, tekrar izle, geri al izle' gibi kullanıcı dostu teknolojilerimizle abonelerimize tüm platformlar üzerinden ayrıcalıklı televizyon deneyimi yaşatıyoruz. Bu kapsamda, dünyanın en önemli spor içeriklerinin Türkiye yayın hakları sahibi Saran Group ile mevcut işbirliğimizi daha da ileriye taşımanın mutluluğu içerisindeyiz. Tivibu izleyicileri yeni sezonda, S Sport ve NBA TV kanallarının yanı sıra S Sport2 ve EDGEsport kanallarına da Tivibu ve TivibuGo'dan her an ve her yerden erişebilecek. Türk Telekom olarak günden güne zenginleştirdiğimiz dijital servislerimizle müşterilerimize yeni deneyimler yaşatmayı sürdüreceğiz” diye konuştu.

Saran: Amacımız sporseveri her içeriğe ulaştırmak

Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran da işbirliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Türk Telekom ile S Sport ve NBA TV kanallarımızla başlayan işbirliğimizi Tivibu platformuna S Sport2 ve EDGEsport kanallarımızı da ekleyerek büyüttük. Saran Group olarak amacımız, tüm sporseverlere, bulundukları her yerde ulaşmak ve onlara her zaman en kaliteli spor içeriklerini sunmak. Bugün yapılan işbirliği ile bu amacımız doğrultusunda emin adımlarla ilerlemeye devam ediyoruz. Dünyanın en önemli spor organizasyonlarını, en geniş spor yelpazesini Türk sporseverlerle buluşturmak için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Süper Lig yayın ihalesine girecekler mi?

Bu açıklamaların ardından medya mensuplarından soru alındı. Süper Lig'deki yayın krizini hatırlatan bir gazeteci, bir alternatif olarak çıkıp çıkmayacaklarını sordu.

Türk Telekom CEO'su Önal, halihazırda bir yayıncı ve süren bir anlaşma olduğunu vurguluyarak, ancak ileride yeni bir ihale açılması halinde, girip girmeyeceklerine dair bir karar için değerlendirme yapacaklarını söyledi.

Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Saran, kendilerinin de aynı düşüncede olduklarını belirtti.

Senin için hazırladığımız haberler