Saran: "İzleyici S Sport'u sevdi"

29.04.2017 - 13:15 | Son Güncellenme: 29.04.2017 - 13:15

Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, Balıkesir Üniversitesi Endüstri Bilimleri ve Teknoloji Topluluğu’nun (EBİTET) ICEO’ Sektör Günleri 17 etkinliğine katıldı

SARAN: İZLEYİCİ S SPORT'U SEVDİ

Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, Balıkesir Üniversitesi’nde ICEO’ Sektör Günleri 17 etkinliğinde üniversitelilerle bir araya geldi. Her yıl bahar döneminde farklı sektörlerden iş insanlarının konuk edildiği organizasyonda konuşan Saran, öğrencilere Saran Holding'in kuruluş hikayesini ve S SPORT'un yayıncılık vizyonunu anlattı.

Saran Group’un yedi farklı sektörde faaliyet gösteren bir şirketler topluluğu olduğunu dile getiren Sadettin Saran, son dönemde tüm konsantrasyonlarının S Sport üzerinde olduğunu belirtti.

“İzleyicilerden çok olumlu geri dönüşler alıyoruz”

Türkiye’nin Premier spor kanalı S Sport ile birlikte spor kültürünü daha geniş kitlelere ulaştırdıklarını belirten Saran; İngiltere Premier Ligi, NBA, Formula 1 ve FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi gibi Premium içeriklerin yanı sıra e-spora da büyük önem verdiklerini dile getirdi.

Sadettin Saran, Türkiye’nin ilk spor radyosu Radyospor ve tarafsız spor haberlerini sporseverlerle buluşturan Ajansspor.com ile birlikte Türkiye’deki spor gündemini de belirlediklerini ifade etti.

Saran, S Sport’la ilgili izleyici geri dönüşlerinin ise çok olumlu olduğunu sözlerine ekleyerek etkinlik sonunda öğrencilerle birlikte fotoğraf çektirdi.

Senin için hazırladığımız haberler