Bayern Münih - Villarreal 1-1 (Özet - Maç Sonucu)

Ali Bozkurt
12.04.2022 - 23:19 | Son Güncellenme: 27.04.2022 - 23:18

Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final ikinci maçında Bayern Münih kendi evinde Villarreal'i konuk etti. Karşılaşma Bayern Münih 1-1 Villarreal skoru ile sona erdi. İşte maç özeti ve detaylar...

Bayern Münih - Villarreal 1-1 (Özet - Maç Sonucu)

AJANSSPOR HABER

Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final rövanş maçında Bayern Münih, kendi sahasında İspanyol ekibi Villarreal'i konuk etti. İlk maçta 1-0 mağlup olan Alman ekibi ikinci karşılaşmada da evinde rakibini mağlup edemedi ve kupaya veda etti. İşte detaylar...

Lewandowski, boş geçmedi

Bayern Münih, ilk yarıda bol ataklar bulmasına rağmen bir türlü topu ağlara gönderemedi ve ilk yarı 0-0 sona erdi. İkinci yarıda ataklarına devam eden Alman devi, 52. dakikada Müller'in yaptığı asistle ceza alanı dışında kaleyi yoklayan Lewandowski ile golü buldu ve durumu 1-0'a getirmeyi başardı.

Müller net pozisyondan yararlanamadı

Bayern Münih, maçın uzatmalara gitmemesi için ataklarına devam ederken sağ taraftan gelen ortada kaleci ile karşı karşıya gelen Müller, 70. dakikada topu ağlara gönderemedi ve net pozisyondan faydalanamadı.

Sarı denizaltı batırdı

Kendi evinde Bayern'i 1-0 mağlup eden Villarreal, deplasmanda da 1-1 berabere kalarak yarı finale yükselmeyi başardı. Karşılaşmanın 88. dakikasında sahneye çıkan Chukwueze, takımını yarı finale götüren golü attı.

16 yıl sonra gelen Yarı Final

İspanyol ekibi Villarreal, en son 16 yıl önce Şampiyonlar Ligi yarı finalde boy göstermişti. Zorlu Bayern Münih, maçında favori gösterilmeseler bile mücize yaparak 16 yıl sonra tekrardan yarı fünale yükseldiler.

Yarı final kiminle?

Villarreal'in yarı finaldeki rakibi Benfica - Liverpool maçının galibi belirleyecek. Liverpool ilk maçta Benfica'yı 3-1 mağlup etmişti...

Villarreal'in Bayern'i elediği maçta Julian Nagelsmann'dan 2 yaş büyük olan İspanyol savunmacı Raul Albiol maçın adamı seçildi.
 

Senin için hazırladığımız haberler