Villarreal - Bayern Münih 1-0 (MAÇ SONU - ÖZET)

Feride Kara
06.04.2022 - 23:52 | Son Güncellenme: 07.04.2022 - 08:12

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Villarreal evinde konuk ettiği Bayern Münih'i 8.dakikada Danjuma'nun golüyle 1-0 mağlup etmeyi başardı.

 Villarreal - Bayern Münih  1-0 (MAÇ SONU - ÖZET)

Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Villarreal Alman devi Bayern Munih'le karşı karşıya geldi. Maçın 8.dakikasında Danjuma'nın attığı tek gol İspanyol temsilcisine galibiyeti getirdi.

Bayern Münih Avrupa'da ilk kez yenildi

Villarreal deplasmanından eli boş dönen Bayern Münih, bu sezon Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk mağlubiyetini yaşadı. Gruplarda oynadığı 6 maçın tamamını kazanan Bayern Münih, son 16 Turu'nda da Salzburg'u bir maçta mağlup etmiş, bir maçta ise sahadan beraberlikle ayrılmıştı. 

Bayern Münih - Villarreal rövanş maçı ne zaman?

Almanya'da oynanacak olan Bayern Münih - Villarreal çeyrek finalde rövanş mücadelesi Allianz Arena’da 12 - 13 Nisan tarihlerinde yapılacak.

 

Rövanş kolay olmayacak ama savaşacağız

Villarreal'in Arjantinli oyuncusu Giovani Lo Celso Bayern Münih galibiyetinin ardından "Biz aç bir takımız. Dünyanın en iyi takımlarından birine karşı mütevazı olmamıza rağmen harika bir performans gösterdik takım olarak. Doğrusunu söylemek gerekirse daha farklı da kazanabilirdik. Rövanş kolay olmayacak ama savaşacağız" ifadelerini kullandı.

Unai Emery Bayern Münih'in belalısı

2017'nin Eylül ayında Unai Emery'nin çalıştırdığı Paris Saint Germain Parc des Princes'te Bayern Münih'i mağlup etti. Bayern Münih, PSG mağlubiyeti sonrası UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çıktığı 22 deplasman maçında yenilmedi. 6 Nisan 2022 tarihinde Unai Emery'nin Villarreal'i, El Madrigal'de Bayern Münih'i mağlup ederek seriyi bitirdi. 

Senin için hazırladığımız haberler