Sarışın Bomba konusu | Sarışın Bomba filmi oyuncuları kimler, başrol oyuncusu kimdir?

20.12.2019 - 19:15 | Son Güncellenme: 20.12.2019 - 19:15

Sarışın Bomba konusu, oyuncuları kim? Sarışın bomba filmi başrolünde başarılı oyuncu Charlize Theron'u izlediğimiz Sarışın Bomba filmi bir ajanın başından geçen maceraları ele alıyor. Filmin yönetmenliğini David Leitch üstleniyor. İşte Sarışın Bomba konusu ve oyuncu kadrosu...

Sarışın Bomba (Atomic Blonde) filmi 19 Aralık Perşembe akşamı Star Tv ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. Filmin oyuncu kadrosunda Charlize Theron, James McAvoy, Sofia Boutella gibi isimler yer alıyor. David Leitch yönetmenliğinde çekilen film aksiyon ve casusluk filmi sevenlerin ilgisini çekmeyi başarıyor. Peki, Sarışın Bomba filmi konusu nedir, oyuncuları kimler, başrol oyuncusu kimdir?

SARIŞIN BOMBA FİLMİ KONUSU NE?

Lorraine Broughton MI6'in en ölümcül suikastçısıdır. Kaçış ustalığı ve yakın dövüşteki yeteneğiyle bilinmektedir. Soğuk savaş sırasında bir ajanın öldürülmesini araştırmak ve eksik ajanlar listesini bulmak için Berlin'e gönderilir. Yeni görevi için Berlin istasyon şefi David Percival ile işbirliği yaparlar ve ikisi gerilim dolu büyük bir aksiyona atılırlar. Ancak Lorraine'in gelişi gizli kalmayacaktır. Tehlikeli suikastçı kısa sürede kendisine tuzak kurulduğunu anlar. Bunu yapan teşkilatın içinden biridir. Lorraine artık kendi hayatı ve değer verdiği herkes için bu tuzağın içinden kurtulmalı ve gizemi çözmelidir..

SARIŞIN BOMBA OYUNCULARI

Charlize Theron Rolü : Lorraine Broughton

James McAvoy Rolü : David Percival

Sofia Boutella Rolü : Delphine

Toby Jones Rolü : Gray

Bill Skarsgård Rolü : Merkel

John Goodman Rolü : Emmett Kurzfeld

Eddie Marsan Rolü : Spyglass

James Faulkner Rolü : C

Senin için hazırladığımız haberler