Sarıyer - Ümraniyespor Maçı 1-1 sona erdi
Editör: Orhan Gülek
Son Güncelleme /
Trendyol 1. Lig’in 9. haftasında Ümraniyespor ile Sarıyer 1-1 berabere kaldı. Oğuz Yıldırım’ın golüyle öne geçen ev sahibi ekibe Sarıyer, Efecan Karaca ile karşılık verdi. Bu sonuçla Sarıyer 15, Ümraniyespor ise 7 puana ulaştı.

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Trendyol 1. Lig’in 9. haftasında Ümraniyespor ile Sarıyer, Ümraniye Şehir Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Büyük çekişmeye sahne olan mücadelede iki ekip de sahadan birer puanla ayrıldı. Karşılaşma, karşılıklı gollerle 1-1 sona erdi.
Ümraniyespor ilk yarıyı önde kapattı
Mücadeleye etkili başlayan ev sahibi Ümraniyespor, 23. dakikada Oğuz Yıldırım’ın kaydettiği golle öne geçti. Bu golle skor avantajını eline alan İstanbul temsilcisi, kalan dakikalarda üstünlüğünü korudu ve soyunma odasına 1-0’lık avantajla gitti.
Sarıyer ikinci yarıda eşitliği sağladı
İkinci yarıda beraberlik golü için ataklarını sıklaştıran Sarıyer, aradığı golü 73. dakikada buldu. Efecan Karaca’nın fileleri havalandırmasıyla skor 1-1’e geldi.
Kalan bölümde iki takım da galibiyet golünü bulmak için mücadele etse de skor değişmedi. Böylece Sarıyer ile Ümraniyespor, haftayı beraberlikle tamamladı.
Sarıyer’in puanı 15’e yükseldi
Karşılaşmanın ardından Sarıyer, ligdeki 9. maçında puanını 15’e çıkardı. Ümraniyespor ise bu beraberlikle puanını 7’ye yükseltti.
