Sarıyer, yeni teknik direktörünü açıkladı!
Editör: Akın Ungan
Son Güncelleme /
Son dakika haberleri | Teknik direktör Servet Çetin ile yollarını ayıran TFF 1. Lig ekibi Sarıyer, Bülent Bölükbaşı ile sözleşme imzaladı.

Son 5 Haber

Son 3 Dünya Kupası şampiyonunu bilen matematikçiden 2026 için bomba iddia

Beşiktaş'tan sol kanada sürpriz transfed! İlhan Fakılı için girişimler başladı

Fenerbahçe'de Chris Van Puyvelde bombası! 8 yıl önce imza atmıştı, bu sezon göreve başlıyor

Fenerbahçe'de Başkan Aziz Yıldırım'dan flaş hamle! Kulüp çalışanlarıyla tek tek konuştu

A Milli Takım'da Avustralya maçı öncesi yüzleri güldüren gelişme
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
AJANSSPOR HABER
Trendyol 1. Lig'de mücadele eden Sarıyer, teknik direktör Servet Çetin ile yolların ayrılmasının ardından yeni hocasını duyurdu.
Sarıyer'de Bülent Bölükbaşı dönemi
Sarıyer Kulübü, teknik direktör Bülent Bölükbaşı ile anlaşma sağladı. Taraflar resmi sözleşmeye imza attı.
Sarıyer'den Bülent Bölükbaşı açıklaması
TFF 1. Lig kulübünden yapılan açıklamada, "Kulübümüz, teknik direktörlük görevi için Bülent Bölükbaşı ile anlaşmaya varmış olup, imza töreni bugün gerçekleştirilmiştir.
Hocamız, lacivert-beyazlı camiamızın yeni teknik direktörü olarak görevine resmen başlamıştır.
Sarıyer’imize hoş geldin Bülent Bölükbaşı" denildi.
Bülent Bölükbaşı Ümraniyespor'u çalıştırdı
Antrenörlük kariyerine 2012'de Adanaspor altyapısında başlayan Bülent Bölükbaşı, yardımcı antrenörlük ve sportif direktörlük görevlerinin ardından ilk kez Ocak 2025'te Ümraniyespor'da teknik direktör oldu. Ekim 2025'e kadar Ümraniyespor'u çalıştıran Bölükbaşı, çıktığı 32 maçta 10 galibiyet, 9 beraberlik ve 13 mağlubiyet alarak 1.22 puan ortalaması yakaladı.