Sarıyerli Futbolcular ve Teknik Ekip, Yönetime İsyan Etti! Açıklama Yaptılar

Akın Ungan
19.11.2022 - 17:28 | Son Güncellenme: 19.11.2022 - 17:40

TFF 2. Lig ekibi Sarıyer Spor Kulübü'nde futbolcu ve teknik heyet, paralarını alamadıklarını ve yönetimdeki karışıklık nedeniyle sahipsiz kaldıklarını açıkladı.

Sarıyerli Futbolcular ve Teknik Ekip, Yönetime İsyan Etti! Açıklama Yaptılar

AJANSSPOR HABER

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Sarıyer Spor Kulübü, futbolcu ve teknik heyetin yayınladığı açıklama ile karıştı. Yapılan duyuruda yönetimdeki soğuk savaşın takımı olumsuz etkilediği ve kulüp personelinin sahipsiz kaldığı ifade edildi.

"Kulübün yönetilme şekli artık dayanılmayacak noktalara geldi"

Açıklamanın başında, "Öncelikle bu açıklamayı yapacak olmanın üzüntüsü ile başlıyoruz sözlerimize." dendi ve "Yılların ulu çınarı, boğazın incisi İstanbul'un güzide kulübü Sarıyer Spor Kulübü'nün şu an içinde bulunduğu durum ve yönetilme şekli ne yazık ki bu zamana kadar sessiz kalmış olmamıza rağmen artık dayanılmayacak noktalara geldi." ifadeleri kullanıldı.

Duyurunun devamında ise "İyi niyetimizle bu haftaya kadar verilen ve tutulmayan sözleri sineye çekip işimizi layığıyla yapmaya çalıştık, ama artık bizim, teknik heyetin ve çalışan personellerimizin yaşadıklarını kamuoyunun da öğrenme zamanının geldiğini düşünüyoruz." denildi.

"Başkan ve yönetimdeki şahısların soğuk savaşından dolayı sahipsiz kaldık"

Sarıyerli futbolcular, "Derdimiz ödenmeyen paralardan çok yüzümüze karşı söylenen yalanlardır, başkan ve yönetimdeki şahısların kendi içinde yaşadığı soğuk savaştan dolayı biz oyuncu ve teknik ekip grubu sahipsiz kaldık, kim eğer futbolcunun yanında oldum diyerek kendini savunmaya çalışırsa bu da yeni yalanlarından biridir, bu böyle bilinsin." açıklamasını yaptı.

Son olarak ise "Belki futbolcular olarak bugün varız, yarın yok olabiliriz ama Sarıyer Spor Kulübü her zaman yaşayacak ve yaşamalı. Saygılarımızla." ifadeleri kullanıldı.

İlgini Çekebilir
TFF kuralı yeni fark etti, UEFA affetmedi! Jorge Jesus'a 1 maç ceza
Habere Git

Düşme hattından 1 puan uzaktalar

Sarıyer Spor Kulübü, TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta geride kalan 14 haftada 2 galibiyet, 7 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı. Rakip fileleri 16 kez havalandıran takım, kendi kalesinde ise 22 gol gördü. İstanbul temsilcisi, topladığı 13 puan ile düşme hattının 1 puan önünde, ligin 14. sırasında yer aldı.

Senin için hazırladığımız haberler