Sarp Ataman'dan babası Ergin Ataman'a Galatasaray göndermesi!

08.08.2024 - 13:04 | Son Güncellenme: 08.08.2024 - 13:11

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat ile bir araya gelen Yunanistan Basketbol Ligi takımlarından Panathinaikos BC başantrenörü Ergin Ataman'ın oğlu Sarp Ataman'dan Galatasaray'a gönderme.

Sarp Ataman'dan babası Ergin Ataman'a Galatasaray göndermesi!

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş Başkanı Hasan Arat ile bir araya gelen Yunanistan Basketbol Ligi takımlarından Panathinaikos BC başantrenörü Ergin Ataman'ın oğlu Sarp Ataman, babasına Galatasaray göndermesinde bulundu.

"Hasan başkanımı kırmadım"

Sosyal medya platformu Instagram hikayesi üzerinden bir paylaşım yapan fanatik Beşiktaşlı Sarp Ataman, "Fotoğraf çektirmek isteyen hayranlarımdan sevgili Hasan başkanımı kırmadım. Kendisinin bir transfer sözüyle fotoğrafı çektik.

Ergin Ataman'a Süper Kupa göndermesi

Kendisi ile beraber büyük Galatasaraylı babama (Ergin Ataman) hem Kartal pençesi hem de 5 parmak göstererek gönderme yaptık" ifadelerini kullandı.

"Sarp'ı bir türlü Galatasaraylı yapamadım"

Daha önce bir açıklama yapan Ergin Ataman, Sarp'ı bir türlü Galatasaraylı yapamadığını söylemişti. Ataman, "Ben iyi bir Galatasaraylıyım, Galatasaray Kongre üyesiyim ama Sarp’ı bir türlü Galatasaraylı yapamadım. Beşiktaşlı. Hatta bazen diyorum ki profesyonel antrenörlüğü bırakınca belki de Galatasaray başkanlığına oynayacağız diyorum.

Ama yok ben Beşiktaşlıyım diyor. Bugün de maalesef karşımda Efes’i destekleyecek. Olsun, en azından Panathinaikos’un iç saha maçlarında o muhteşem atmosferde gelip formasını giyerek orada o coşkuya katılıyor" ifadelerini kullanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler