"Şartlar uygun olursa her yerde çalışırım"

21.08.2017 - 16:16 | Son Güncellenme: 21.08.2017 - 16:16

AJANSSPOR - Bundesliga II takımlarından Sandhausen Teknik Direktörü Kenan Koçak, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a konuştu. İşte o açıklamalar:

"Lige iyi bir başlangıç yaptık. Genel olarak başlangıcımızdan memnunuz. Lider konumdayız. Bizim büyük hedefimiz yok. Konuya realite ile yaklaşan bir takımız. Seyirci gücü ve transfer gücü olarak en altta yer alan takımlardan biriyiz. Böyle bir başlangıç olması bizim için çok iyi oldu. Üç-beş maç sonra başka yollara gitmek uygun olmaz. Puanları toplayarak ilerlemek istiyoruz ve hedefimize ulaşmak istiyoruz. Sandhausen takımının taraftar sayısı belli."

"Bundesliga II liginin en yüksek bütçeli takımları St.Pauli, Dynamo Dresden gibi takımlar 30 bin seyirci ile oynuyor. Biz ufak bir kasabayız bu nedenle Ingolstadt, Duisburg, St.Pauli gibi takımlara ulaşmamız mümkün değil.  Bizim iç saha maçları deplasman gibi oluyor bazen bizim taraftar sayısını geçiyorlar. Önemli olan sahada hangi takım daha çok mücadelesini, kalitesini koyarsa o kazanır. Daha önemli faktör, takım birlik beraberliğini kimin daha çok sahaya yansıttığı. Biz oyunun dış etkenlerine bakmıyoruz."

"Basın ve televizyon olsun şuan yoğun ilgi var. Almanya’da büyük bir olay yarattı. Galatasaray konusunda yorum yapmak istemiyorum. Bu takımın bir teknik adamı var. Tüm meslektaşlarıma başarılar dilerim. Ben profesyonelim ve tekliflere açığım. Şartlar uygun olursa, iyi bir proje olursa her yerde çalışırım. Hangi lig olursa çalışırım."

 

 

(YASAL UYARI: KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ)

 

 

 

Senin için hazırladığımız haberler