Sassuolo yine bir Türk oyuncunun peşinde! Transfer...

30.09.2020 - 15:33 | Son Güncellenme: 30.09.2020 - 15:36

İtalyan ekibi Sassuolo, kadrosuna yeni bir golcü daha katmak istiyor. Bu ismin yine bir Türk olacağı yazıldı. Kaan Ayhan ve Mert Müldür'den sonra hangi isim Sassuolo'ya transfer olacak? İşte o isim...

Sassuolo yine bir Türk oyuncunun peşinde! Transfer...

DIŞ HABER-AJANSSPOR

İtalya Ligi ekiplerinden Sassuolo'da transfer çalışmaları devam ediyor. Milli futbolcularımız Kaan Ayhan ve Mert Müldür'ün de formasını giydiği Sassuolo, yine bir Türk futbolcunun transferini gerçekleştirmenin peşinde. Sassuolo kimi transfer etmek istiyor? Detaylar haberimizde...

Sassuolo, Ahmed Kutucu'ya talip

Sassuolo, deyim yerindeyse 'Türk kolonisi' haline geldi. Merih Demiral, Kaan Ayhan ve Mert Müldür gibi isimlerden sonra Almanya'da Schalke forması giyen Ahmed Kutucu'ya da İtalyan ekibi talip oldu.

Sassuolo Ahmed Kutucu'yu transfer etmek istiyor

Sassuolo'ya yakın kaynaklar ve gazeteci John Solano'nun aktardığı bilgilere göre; Almanya'da umut vadeden genç golcülerden biri olan Ahmed Kutucu için iyi bir tercih olabileceği yazıldı.Transfer teklifinin ise kiralık olması bekleniyor.

Ahmed Kutucu'nun performansına dikkati çektiler

Ayrıca, 33 yaşındaki golcü Francesco Caputo ile Gianluca Scamacca'nın yanına Kutucu'nun gelme ihtimalinin olabileceğinden söz edildi.

Çizme basını, Türkiye Milli Takımı'nı seçen Ahmed Kutucu'nun Schalke genç takımında 15 maçta 15 gol attığını ve A takım adına da 25 maçta 3 gol kaydettiğine dikkati çekti. 2000 doğumlu Ahmed Kutucu, normalde forvet oynuyor. Ancak; gerektiğinnde kanatlarda da görev alabiliyor.

Senin için hazırladığımız haberler