Sassuolo'dan flaş Kaan Ayhan kararı! Trabzonspor...

31.01.2022 - 08:24 | Son Güncellenme: 31.01.2022 - 11:48

Son dakika transfer haberleri... Trabzonspor'un kadrosuna katmak istediği milli futbolcu Kaan Ayhan ile ilgili kulübü Sassuolo kararını verdi. İşte detaylar...

Sassuolo'dan flaş Kaan Ayhan kararı! Trabzonspor...

Belçikalı stoperi Edgar Ie'nin sezonu kapatmanını ardından savunmaya takviye arayışlarını sürdüren Trabzonspor'un transferdeki öncelikli isimlerinden biri milli futbolcu Kaan Ayhan'dı. 

Bordo mavililer Kaan'ın transferi için İtalyan Kulübü Sassuolo ile yaptıkları görüşmelerden sonuç alamamıştı. Yeşil seyahlı kulüp Kaan Ayhan'la ilgili kararını verdi.

Kiralamaya izin yok, bonservisi 8 milyon Euro

Sabah'ta yer alan haberde; milli oyuncunun kiralık olarak takımdan ayrılmasına izin vermeyeceklerini belirten İtalyan ekibi, satışı için ise 8 milyon Euro'luk talebini yineledi.

İlgini Çekebilir
Doğuhan Aral Şimşir transferinin detayları belli oldu!
Habere Git

Trabzonspor'a transfer olmayı çok isteyen milli futbolcu da kulübünü ikna edemezken, İtalyanlar ile 8 Şubat'ta bitecek olan ara transferde bir görüşme daha yapılıp yapılmayacağı belirsizliğini koruyor.

12 maçta forma giydi

İtalyan ekibiyle olan sözleşmesi 2024 yılı Haziran ayı sonunda bitecek olan Kaan Ayhan, Serie A'da bu sezon 12 maçta forma şansı buldu.

Piyasa değeri 5 milyon euro

Piyasa değeri 5 milyon euro olan hem stoper, hem orta sağa hem de sağ bekte forma giyebilen 27 yaşındaki milli futbolcu, kariyerinde Schalke 04, Eintracht Frankfurt, Fortuna Düsseldorf formaları giydi

Senin için hazırladığımız haberler