Sassuolo'nun Kaan Ayhan transferinde beklentisi! İstemedikleri tek şey...

13.10.2021 - 11:43 | Son Güncellenme: 13.10.2021 - 11:54

Beşiktaş'ın transfer gündeminde yer alan Kaan Ayhan ile ilgili Sassuolo'nun beklentisi ortaya çıktı. Kaan Ayhan, devre arasında Beşiktaş'a gelecek mi?

Sassuolo'nun Kaan Ayhan transferinde beklentisi! İstemedikleri tek şey...

Emrah KARALİNÇ-AJANSSPOR

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş, devre arası transfer döneminde Kaan Ayhan'ı kadrosuna katmak istiyor. Kaan Ayhan'ın transferiyle ilgili son durum ve detaylar...

Beşiktaş'ın Kaan Ayhan transferinde son durum

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ve yöneticilerden Emre Kocadağ, milli futbolcunun transferi için kararlı olduklarını dile getirmişti. İtalyan basını, Beşiktaş'ın listesindeki oyuncu için bir değerlendirme yaptı. 

"Sassuolo'dan ayrılması en muhtemel oyunculardan biri"

Çizme basınında yer alan haberlerde, Kaan Ayhan için "Sassuolo'dan ayrılması en muhtemel oyunculardan biri" değerlendirmesi yapıldı. Beşiktaş'ın bu transfer operasyonunu Kasım ayı sonuna kadar bitirmeyi planladığı da gündemde.

Beşiktaş aceleci davranmıyor

Beşiktaş yönetimi, bu süreçte aceleci davranmıyor. Siyah-beyazlı yöneticiler, Kaan Ayhan transferini takım içindeki mali dengeyi de gözeterek yapmayı planlıyor. Dolayısıyla bu konuda Sassuolo ile pazarlıklar yapılacak.

Sassuolo zarar etmek istemiyor

Beşiktaş'ın daha önce Kaan Ayhan için yaklaşık 2.5 milyon Euro önerdiği ancak; Sassuolo'nun bu teklife sıcak bakmadığı gündeme gelmişti. Sassuolo, Kaan Ayhan transferinden zarar etmek istemiyor. İtalyan ekibinin bu transfer planında istemediği tek şey zarar etmemek.

Peki Kaan Ayhan için Sassuolo'nun beklentisi ne?

Fortuna Düsseldorf'tan transfer edilen oyuncu için Sassuolo 2.75 milyon Euro civarında bir ödeme yaptı. Şu anda Sassuolo yaklaşık 3.5 milyon Euro bonservis bedeli beklentisi içinde. İki kulüp arasında görüşmeler devam ediyor. Önümüzdeki ayın sonunda Kaan Ayhan ile ilgili net bir karar verilecek.

Kenan Karaman ile yeniden takım arkadaşı olacaklar

Düsseldorf'ta oynadığında transfer döneminde açık bir şekilde mobbinge maruz kalan Kaan Ayhan, geçen sezon Sassuolo'da 20 maçta oynadı ve 1 asist üretti. Milli stoper bu sezon ise 3 maçta 96 dakika süre aldı. Kaan Ayhan, Beşiktaş'a transfer olması halinde Kenan Karaman ile yeniden takım arkadaşı olacak. Ancak; şartlar oluşmazsa bu transfer sezon sonuna kalabilir.

Senin için hazırladığımız haberler