Ajansspor

Satacağı iddia edilmişti! Acun Ilıcalı'dan Maribor açıklaması

Editör: Arif Can Yıldız

Son Güncelleme /

Fenerbahçe'nin bir önceki yönetiminde görev yapan Acun Ilıcalı, Slovenya ekibi Maribor'u satacağına dair çıkan haberleri yalanladı.

Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 47 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

Sahibi olduğu İngiltere Championship ekibi Hull City, bu sezon Premier Lig'e yükselme hedefinde olan ve aynı zaman Slovenya ekibi Maribor'un da sahibi olan Acun Ilıcalı, hakkında çıkan iddialara cevap verdi.

Maribor'u satacak mı?

Maribor'u satmak istediği iddia edilen Acun Ilıcalı, yaptığı açıklama ile Slovenya ekibini satmayacağını söyledi. Ilıcalı, yaptığı açıklamada 

"Sevgili Maribor Taraftarları,

Kulübü satmak için müzakere halinde olduğumuzu öne süren haberler gerçeği yansıtmıyor. Tamamen takımımıza ve misyonumuza odaklanmış durumdayız.

Kalan maçlar için her gün hazırlık yaparken, aynı zamanda gelecek sezonlarda daha güçlü bir Maribor'un temellerini atmak için de çalışıyoruz. Maribor burada ikinci olmak için değil, şampiyonluklar ve birçok kupa kazanmak için var.

Ülkenin en büyük kulübü olmak doğal olarak medya ilgisi ve eleştirileri beraberinde getiriyor, ancak biz bunu motivasyona dönüştürüyoruz. En önemli şey sizin desteğinizdir ve birlikte önümüzdeki zorlukların üstesinden geleceğiz; her zamankinden daha güçlü ve daha birlik olarak." ifadelerini kullandı.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...