Dinamo Kiev'de savaş iddiaları sonrasında Lucescu'dan Türkiye kararı

13.02.2022 - 16:15 | Son Güncellenme: 13.02.2022 - 16:27

Dünya gündemi Rusya ile Ukrayna arasındaki gerilimi konuşurken Dinamo Kiev teknik direktörü Mircea Lucescu'dan flaş bir karar aldı. Detaylar haberimizde...

Dinamo Kiev'de savaş iddiaları sonrasında Lucescu'dan Türkiye kararı

Ukrayna Premier Ligi'nde lider Shakhtar Donetsk'in 2 puan gerisinde yer alan Dinamo Kiev devre arasında Antalya'ya kampa gelmişti.

Ukrayna ekibi yaklaşık 2 haftadır Antalya'da kamp yapıyor. Önceki plana göre Dinamo Kiev, Antalya'dan Ukrayna'ya dönüp birkaç gün ara verdikten sonra ikinci kampını yapacaktı.

Dünya basını, Rusya Ukrayna'ya saldıracak diyor

The Guardian ve Financial Times, Rusya'nın Ukrayna'ya saldıracağı yönünde haberler yaptı. ABD basınına göre Rusya'nın Ukrayna'daki hedeflerinden biri de başkent Kiev olacak.

Lucescu'dan savaş iddiaları sonrası önlem

Bu gelişmelerin ardından Dinamo Kiev'i çalıştıran, Galatasaray, Beşiktaş ve Milli takım'ın eski teknik direktörü Mircea Lucescu flaş bir karar aldı.

İlgini Çekebilir
Lucescu unutamadığı anısını paylaştı! "Sadece Türkiye'de gördüm"
Habere Git

Lucescu, takımını Ukrayna'ya götürmeyecek

Ntv'nin haberine göre; 76 yaşındaki Rumen teknik adam takımını Ukrayna'ya götürmeme kararı aldı. Birkaç günlüğüne ülkesi Romanya'ya giden Lucescu daha sonra tekrar Antalya'ya dönecek.

İkinci bir karara kadar Dinamo, Antalya'da kalacak

Dinamo Kiev ikinci bir karara kadar Antalya'dan ayrılmayacak. Ukrayna'da sezonun ikinci yarısı planda değişiklik olmaması durumunda 25 Şubat'ta başlayacak.

Dinamo Kiev ligde ikinci sırada

Ukrayna Ligi'nde ilk yarı sonunda Dinamo Kiev, lider Shakhtar Donetsk'in iki puan arkasında ikinci sırada yer alıyor. 

Senin için hazırladığımız haberler