Savcılık doğruladı: Kylian Mbappe hakkında tecavüz soruşturması!

15.10.2024 - 21:48 | Son Güncellenme: 15.10.2024 - 22:17

La Liga ekibi Real Madrid'in Fransız futbolcu Kylian Mbappe hakkında tecavüz ve cinsel taciz suçlamasıyla soruşturma başlatıldığı doğrulandı. İşte detaylar...

Savcılık doğruladı: Kylian Mbappe hakkında tecavüz soruşturması!

AJANSSPOR - HABER

Fransız futbolcu Kylian Mbappe'nin İsveç'te tecavüz ve cinsel taciz ile suçlandığı aktarılmıştı. Yeni bilgilere göre; Stockholm Savcılığı futbolcu hakkındaki soruşturmaları doğruladı.

Mbappe tecavüz iddiaları ile gündemde

Kylian Mbappe geçtiğimiz günlerde İsveç'in başkenti Stockholm'e gitti. Çarşamba gününden cumaya kadar şehirde kalan Mbappe'nin bu sırada Bank Otel'de kaldığı belirtildi. İsveç gazetesi Aftonbladet ise flaş bir iddiayı gündeme getirdi. Haberde Mbappe'nin perşembe akşamı bir kadına tecavüz ettiği öne sürüldü.

"Savcılık, polise bir tecavüz ihbarı ulaştığını teyit edebilir"

Bild'de yer alan habere göre ise; Stockholm Savcılığı ise yeni açıklamalarında Kylian Mbappe hakkındaki tecavüz ve cinsel saldırı haberleri hakkında "Stockholm'de meydana gelen bir tecavüz olayıyla ilgili medyada çıkan haberlerin ardından savcılık, polise bir tecavüz ihbarı ulaştığını teyit edebilir." dedi.

İlgini Çekebilir
Tchouameni'den Mbappe'ye destek!
Habere Git

Polisler kıyafetlere el koydu

Kylian Mbappe, Cuma günü Stockholm'den özel jet ile ayrıldı. Bir diğer İsveç kaynağı Expressen tarafından aktarılan bilgilere göre ise mağdur olduğu iddia edilen kadın yapılan tıbbi muayene sonrası Pazar günü Mbappe hakkında şikayette bulundu. Pazartesi günü, şüpheli olay yerine giden müfettiş ve adli tıp birimi uzmanlarının delil olarak çok sayıda giysiye el koyduğu belirtildi.

"Haklı gerekçelere dayanan şüpheler var"

Aftonbladet ve SVT ise Kylian Mbappe hakkındaki suçlamalar için futbolcuya karşı haklı gerekçelere dayanan şüpheler olduğunun altını çizdi.

"Bu iddialar tamamen yanlış ve güvenilmez"

Kylian Mbappe'nin çevresi, futbolcuya yönelik herhangi bir suçlamanın bulunmadığını söyledi. AFP haber ajansına konuşan Mbappe temsilcileri, iddiaları 'iftira niteliğinde bir söylenti' olarak nitelendirdi ve "Bu iddialar tamamen yanlış ve güvenilmez. Bunların yayılması kabul edilemez." dedi.

İlgini Çekebilir
Kylian Mbappe'nin önceliği Ballon d'Or, milli takım değil
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler