Savunma tandemi değişiyor! Okan Buruk'tan derbide sürpriz karar

Akın Ungan
21.10.2023 - 09:45 | Son Güncellenme: 21.10.2023 - 10:01

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Beşiktaş derbisinde savunma tandemini değiştirme kararı aldı. Abdülkerim Bardakcı'nın yanına sürpriz isim eklenecek.

Savunma tandemi değişiyor! Okan Buruk'tan derbide sürpriz karar

Trendyol Süper Lig'in 9'uncu haftasında Galatasaray, evinde Beşiktaş'ı ağırlayacak. Bu akşamki dev derbi öncesi Sarı-Kırmızılılar'ın teknik direktörü Okan Buruk sürpriz bir karar aldı. Başarılı çalıştırıcı, Beşiktaş maçında savunma tandemini değiştirecek.

Abdülkerim Bardakcı'nın partneri değişti

Fanatik'in haberine göre Okan Buruk, Beşiktaş maçı öncesi yaptığı son provada stoper ikilisini belirledi. Buruk, bu maç için savunmada Abdülkerim Bardakcı'nın partnerini Kaan Ayhan olarak seçti. Daha çok Davinson Sanchez ya da Victor Nelsson'u izlediğimiz sağ stoperde bu akşam milli futbolcu görev yapacak.

Zaha yedek, Kerem sola!

Okan Buruk'un Beşiktaş karşısına çıkaracağı 11'de 3'üncü yerli Kerem Aktürkoğlu olacak. Milli ara nedeniyle Afrika'ya giden Wilfried Zaha'nın takıma geç katılması nedeniyle yedek kulübesinde bekleyeceği, forvet arkasına alıştırılmaya çalışılan Kerem Aktürkoğlu'nun ise tekrar sol kanatta görev yapması bekleniyor.

İlgini Çekebilir
Cimbom evinde bir başka! Kartal 6 yıldır hasret...
Habere Git

Icardi'nin arkasına Mertens, sağ çizgiye Tete

İleri uçta Galatasaray'ın gol kralı Mauro Icardi yer alırken Kerem Aktürkoğlu'nun sol kanada çekilmesiyle boşalan forvet arkası Dries Mertens ile doldurulacak. Hakim Ziyech'in sağlık durumundaki belirsizlik devam ederken sağ çizgide Tete'ye görev verilecek. Tete, Transfermarkt'in belirlediği güncel piyasa değerlerine göre sahadaki en değerli isim olacak.

Torreira'nın yanına sürpriz isim

Ön libero bölgesinde görev alan ve gösterdiği performansla Galatasaray'ın vazgeçilmezi haline gelen Lucas Torreira, Beşiktaş maçında da Okan Buruk'un 11'inde olacak. Torreira'nın yanındaki isim ise değişecek. Sergio Oliveira'nın grafiğindeki düşüşün ardından Kerem Demirbay hamlesi gelmişti. Fakat Buruk, Beşiktaş maçında Tanguy Ndombele'ye şans verecek.

Sanchez oynarsa Ndombele değişecek

Beklerde Sacha Boey ve Angelino'nun mücadele edeceği Galatasaray'da Okan Buruk'un maç saatine kadar 11'inde değişikliğe gidebileceği belirtilirken, Kaan Ayhan yerine Davinson Sanchez stopere geçerse yerli kuralından dolayı Tanguy Ndombele'nin yedeğe çekilmesi ve yerine Kerem Demirbay'ın görev alması bekleniyor.

Senin için hazırladığımız haberler