Schalke 04 Açıkladı! Ozan Kabak Transfer Olacak

Akın Ungan
22.06.2022 - 13:38 | Son Güncellenme: 22.06.2022 - 13:47

Geçen sezonu Norwich City'de tamamlayan Ozan Kabak, Schalke 04'ten ayrılıyor. Kulübün sportif direktörü, milli stopere transfer tekliflerinin geldiğini söyledi.

Schalke 04 Açıkladı! Ozan Kabak Transfer Olacak

Bir yıl aradan sonra Bundesliga'ya çıkmayı başaran Sckalke 04, Ozan Kabak için transfer tekliflerinin olduğunu açıkladı. Kulübün Sportif Direktörü, Ozan'ın gelecek sezon Alman ekibinde yer almayacağını duyurdu.

Sportif Direktör açıkladı

Schalke 04 Sportif Direktörü Rouven Schröder, Milli stoper ile ilgili konuştu. "Ozan Kabak ile ilgilenen ve transferini isteyen kulüpler var. Görüşmelerimizi sürdürüyoruz." diyen Sportif Direktör, "Gerçek şu ki Ozan Kabak, gelecek sezonun Schalke kadrosunda yer almayacak" ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz sezonu Norwich City'de kiralık olarak tamamlayan Ozan Kabak, sakatlıklardan dolayı fazla forma şansı bulamadı. Premier Lig takımı ile 12 karşılaşmada görev alabilen 22 yaşındaki genç stoper, skora gol ya da asist katkısında bulunamazken, 2 kez sarı kart gördü.

İlgini Çekebilir
Yusuf Yazıcı, Trabzonspor'a geri dönmeyi düşünüyor mu? Açıkladı...
Habere Git

Nice'ten Ozan için 6 milyon Euro

Öte yandan Trabzonspor'un da gündeminde olan Ozan Kabak için Ligue 1 temsilcisi Nice'in devreye girdiği iddia edildi. Fransız takımın Schalke 04'e 6 milyon Euro transfer teklifi yaptığı öne sürüldü. Bild'in haberine göre Almanlar ise Ozan Kabak için 8 milyon Euro istiyor.

Senin için hazırladığımız haberler